Gemakkelijk en veilig printen & scannen op gedeelde apparatuur

Efficiënt printen van documenten

Veilig en locatie onafhankelijk printen

Wil je op een veilige manier vanaf elke locatie op de dichtstbijzijnde printer (vertrouwelijke) documenten kunnen printen?

Als medewerkers dezelfde printer gebruiken en een printopdracht direct wordt afgedrukt, kan dit ertoe leiden dat onbevoegden vertrouwelijke documenten in kunnen zien. Of dat documenten zoek raken. Dit leidt enerzijds tot onnodig en soms dubbel werk voor de medewerker en anderzijds voor een hoge beheerslast bij IT.

Canon Business Center's expertise

De technologie voor het beveiligd vrijgeven van printopdrachten stelt medewerkers in staat allemaal dezelfde printer te gebruiken, zonder dat dit bij vertrouwelijke informatie tot ongewenste situaties kan leiden of dat er documenten zoek raken. Canon Business Center biedt verschillende oplossingen rondom centrale aansturing, toegang tot een printernetwerk en printbeveiliging. We denken graag met je mee wat het beste is voor jouw organisatie.

Neem contact op

Efficiënt printen van documenten

Praat met een expert van 
Canon Business Center

Oplossingen

Software voor kantoor

Of je nu op zoek bent naar mogelijkheden om efficiënter te werken, klanten beter van dienst te kunnen zijn, kosten te reduceren of veiliger met documenten om te gaan; wij kunnen je op diverse gebieden helpen. Onze oplossingen voor printen, digitaliseren en documentbeheer maken het leven van onze klanten veel makkelijker en hun organisaties slagvaardiger. 

Bekijk onze software-oplossingen
Oplossing

Scanners voor kantoor

De compacte scanners uit de imageFORMULA-serie zijn snel, gebruiksvriendelijk en ideaal voor kleine kantoren en kantoren aan huis, of zelfs voor onderweg.

Bekijk onze scanners
Oplossing

Printers voor kantoor

Canon biedt verschillende gebruiksvriendelijke, kwalitatieve printers voor kantoor waarmee je naast printen ook kunt kopiëren, scannen en faxen. De multifunctionals zijn direct aan te sluiten op het netwerk om zo het delen van documenten te vereenvoudigen vanaf de PC en mobiele apparaten.

Bekijk onze printers
Oplossing

Printers voor grafische bedrijven

Met een reeks innovatieve technologieën in een compact systeem, levert de Canon imagePRESS-serie uitstekende kwaliteit, uitmuntende end-to-end productiviteit, flexibiliteit en veelzijdige mediamogelijkheden. Deze serie biedt tevens een uitstekend rendement op uw investering, waardoor u tijd bespaart en kosten reduceert, voor hogere winstmarges.

Bekijk onze productieprinters

Neem direct contact op

Het Canon Business Center bij jou in de buurt kan je helpen om de juiste oplossing voor jouw organisatie te vinden.

Neem contact met mij op