Verwonder, met de kracht van print!

Ontdek de kracht van print

De wereld van print is veranderd. Het gaat niet meer om compromissen sluiten, maar om tegemoetkomen aan de wensen van jouw klanten. Het gaat om aanpassen en nieuwe mogelijkheden aangrijpen. Canon Business Center werkt met jou samen om uitdagingen aan te gaan, de verwachtingen van klanten te overtreffen, en nieuwe ideeën en innovatieve technieken te ontwikkelen.

Het is tijd om verder te gaan. Het is tijd om de kracht van print te ontdekken.

 

Zakelijke communicatie

Het printen hoeft niet op te houden wanneer je naar huis gaat. Canon Business Center biedt betrouwbare, snelle en volledig geautomatiseerde printoplossingen waarmee je het werk efficiënt en nauwkeurig kunt uitvoeren.

Vertel het juiste verhaal op het juiste moment
In de digitale wereld van vandaag ben je dichter bij jouw klanten dan ooit. Er zijn heel veel kanalen om met hen te communiceren en de gepersonaliseerde, volledig geautomatiseerde oplossingen voor variabele gegevens van Canon Business Center zorgen ervoor dat elk verhaal dat je vertelt met de kracht van print relevanter is dan ooit.

Publishing

Waarom zou het printen van kleinere hoeveelheden niet financieel haalbaar zijn? De oplossingen van Canon Business Center zorgen ervoor dat het printen van publicaties zowel rendabel als toekomstbestendig is. Welkom bij on-demand printen, hoe groot de opdracht ook is.

Een groot verschil met korte productieruns
De mogelijkheid de waardeketen van gedrukte boeken, tijdschriften en kranten in positieve zin te veranderen is een zeer spannende ontwikkeling. Canon Business Center is de perfecte partner om jou te helpen bij het toepassen van digitale bedrijfsmodellen voor de uitgeversmarkt. Grote hoeveelheden in korte tijd, levenscyclusbeheer, print-on-demand, uitgeven in eigen beheer, gedecentraliseerd printen en een dynamisch publicatiesysteem – Canon Business Center maakt deze diensten rendabel met klantgerichte oplossingen.

Reclame / Creatief

Het digitale tijdperk heeft de creatieve industrie omgevormd. De publieksbrede marketing is op zijn retour, en gerichte, multichannel communicatie heeft de toekomst. Canon Business Center heeft de oplossingen om u te helpen u hieraan aan te passen.

Leg uw ideeën geen beperkingen op en stop niet met printen
Creativiteit leidt vaak tot geweldige ideeën, waar het dan helaas vaak bij blijft. Daar kan nu verandering in komen. Wat je print en hoe je dat doet, kan jouw ideeën naar een hoger niveau tillen. De toekomst ligt in on-demand printen, personalisatie en de mogelijkheid om campagnes via meerdere kanalen te leveren. Wat het contactmoment ook is, Canon Business Center biedt jou de expertise en de technologie om uw campagnes meetbaarder en doeltreffender te maken.

Commercieel

Volume is het belangrijkst dus is het essentieel om zowel hoeveelheid als kwaliteit te kunnen leveren. Canon Business Center kan jou helpen flexibel te zijn en personalisatie toe te passen.

In een wereld waarin we overladen worden met communicatie bieden de gerichte printtoepassingen van Canon Business Center een gepersonaliseerde ervaring met meer impact. Ontdek hoe jij relevante content kunt leveren aan de juiste mensen en op het juiste moment.

Een ander geluid tussen alle reclame
Klanten warm maken en binden door middel van digitaal geprinte communicatie was nog nooit zo eenvoudig. Dat komt omdat je met steeds flexibelere oplossingen gepersonaliseerd materiaal kunt maken, ongeacht hoeveel klanten je hebt. Dit wordt mogelijk gemaakt door vooruitgang in snelheid en kwaliteit, maar ook door meer inzicht in kansen in de markt en in bedrijfsmodellen die nodig zijn om deze oplossingen toepasbaar te maken.

Verpakkingen

Bij verpakkingen is creatief zijn in jouw ideeën, jouw productiviteit en jouw uitvoer essentieel. Canon Business Center biedt je de oplossingen om jouw bedrijf een voorsprong te geven.

Ontdek hoe u buiten de kaders kunt denken

Verpakkingen zijn de snelst groeiende printsector en ook een van de meest concurrerende. Het is dus belangrijk om onderscheidend te zijn. De toonaangevende digitale oplossingen van Canon Business Center bieden flexibiliteit door middel van kortere productieruns, geoptimaliseerde workflows, prototypen en personalisatie op basis van variabele gegevens om je te helpen relevant en actueel te blijven.

Industrieel en functioneel

Binnen één dag van behang naar telefoonhoesjes naar prototypen, jouw bedrijf moet flexibel zijn en jouw productieproces moet veelzijdig zijn. Met de oplossingen van Canon Business Center loop je voorop.

Print vrijwel alles

Wat je produceert, verschilt per dag. Je hebt dus productieoplossingen nodig die niet alleen bij kunnen blijven maar altijd het beste werk afleveren. Oplossingen die elke taak aankunnen en veelzijdig genoeg zijn voor ingewikkeld, gepersonaliseerd maatwerk. Met Canon Business Center's oplossingen voor UV-flatbed en nabewerking kun je met gemak aan de eisen van jouw klanten voldoen en specialisaties ontwikkelen.

Foto

Het digitale tijdperk heeft de creatieve industrie omgevormd. De publieksbrede marketing is op zijn retour, en gerichte, multichannel communicatie heeft de toekomst. Canon Business Center heeft de oplossingen om je te helpen je hieraan aan te passen.

Maak indruk met heldere, levendige kleuren

Een revolutie in fotoproductieprinters. Dankzij de 7 verschillende inkten op verfbasis van Canon Business Center ervaar je met de inkjetfotoproductieprinters een afbeeldingskwaliteit met perfecte balans, zeer veel detail en erg levendige kleuren. Door het high-speed, dubbelzijdig printen haal je ook een hogere productiviteit. De groei van je bedrijf is dan net zo indrukwekkend als je afbeeldingen.

Expertise

Canon Business Center begrijpt dat de aanschaf van een productieprinter of een grootformaatprinter een hele investering is. De experts bij Canon Business Center geven je de end-to-end ondersteuning om je te helpen het product te kiezen dat bij je past.

Canon denkt met je mee, van begin tot eind

Canon kent jouw branche, de behoeften en de vereisten, tot in detail. Dus als je met Canon Business Center samenwerkt, kun je erop vertrouwen dat Canon Business Center de beste en meest effectieve oplossingen zal vinden om te voldoen aan de behoeften van jouw bedrijf. In elke fase van het proces biedt Canon Business Center je uitgebreide expertise, ondersteuning en advies om je te helpen te blijven concurreren en slimmere manieren van werken te vinden.

Met trots presenteren wij je onze imagePRESS C850-serie

Met de nieuwe imagePRESS C850 print je moeiteloos de mooiste applicaties:

  • Creatieve gepersonaliseerde enveloppen en verpakkingen in verschillende formaten.
  • Luxe gepersonaliseerde mailings.
  • Posters en folders, dankzij de dubbelzijdige bannerprint optie tot 760 mm.
  • Visitekaartjes en tabbladen, dankzij de mogelijkheid om te printen op zwaarder en gestructureerd printmateriaal.

Bekijk de imagePRESS C850

Neem direct contact op

Het Canon Business Center bij jou in de buurt, kan je helpen om de juiste oplossing voor jouw organisatie te vinden.

Neem direct contact op

en ontdek de kracht van print

Het Canon Business Center bij jou in de buurt kan je helpen om de juiste oplossing voor jouw organisatie te vinden.

Neem contact met mij op