Canon Business Center Nederland heeft een nieuwe huisstijl!

30-08-2018 Categorie: Nieuwsartikel

De wereld is aan het veranderen en hierin meegroeien is van uiterst belang om relevant te blijven in deze snelgroeiende economie. Dit is de reden dat wij eerst terug zijn gegaan naar de basis, naar wie we willen zijn in de toekomst en waar we voor staan, om vanuit daar een totaal concept te ontwikkelen om onze ambities en doelstellingen kracht bij te zetten.

 

Even terug

Vanuit het iconische wereldmerk Canon, zijn de Canon Business Centers in de Business to Business markt opgericht. In 2016 zijn de meeste Canon Business Centers in Nederland overgenomen en verder gegaan onder de vlag van Canon Business Center Nederland.

Een landelijke organisatie, met regionale vestigingen, die veel verder gaat in de dienstverlening, als jouw regionale partner.

Met onze vernieuwde huisstijl willen wij onze (toekomstige) partners laten zien dat wij anders ondernemen, waarbij we onze relaties adviseren en informeren over de mogelijkheden voor een totale optimalisatie van het document- en informatieproces.

 

Online

Ook online hebben wij deze huisstijl doorgevoerd. Zo hebben wij een webshop ontwikkeld waar eenvoudig papier, inkt en plotters besteld kunnen worden.

Daarnaast is ook de nieuwe website live. Op onze vernieuwde website zijn wij in staat relaties op een prettige manier kennis te laten maken met onze organisatie, vragen te beantwoorden en een duidelijk overzicht te geven van alles wat wij kunnen bieden.

Wij inspireren onze relaties om te verbinden, met ons en met elkaar. Want in partnerschap wordt alles beter. Wij zijn een ambitieuze organisatie met een zeer betrokken team, die er alles aan doet om de verwachtingen van onze relaties te overtreffen.

 

Waar je ook heen gaat, wij staan voor je klaar.