Canon ondersteunt hybride werkomgevingen met nieuwe introducties

01-09-2020 Categorie: Nieuwsartikel, Persbericht

Canon kondigt updates aan van haar hard- en softwareaanbod om bedrijven en organisaties te helpen zich aan te passen aan de voortdurende veranderingen in werkomgevingen. De nieuwste ontwikkelingen in uniFLOW Online en imageRUNNER ADVANCE ondersteunen een efficiënte en productieve manier van werken, ongeacht hoe de werkomgeving is ingedeeld en georganiseerd.

Productieve workflows, altijd en overal
Canon heeft uniFLOW Online - haar cloudoplossing voor printmanagement - vernieuwd om productieve documentworkflows te ondersteunen, ongeacht de locatie. Door het platform naar een hogere automatiseringsgraad te brengen, is de nieuwe uniFLOW Online 2020.2 perfect voor inkoop-, HR-, finance- of andere afdelingen die hun documenten workflows willen stroomlijnen en worden medewerkers in staat gesteld hun documenten nog eenvoudiger via de cloud te beheren. De vernieuwde versie vermindert de administratieve werkzaamheden van medewerkers en verkleint de kans op fouten, waardoor op waardevolle werktijd en bedrijfsmiddelen wordt bespaard.

De nieuwste versie van de software is beschikbaar voor het imageRUNNER ADVANCE-portfolio en biedt nu Filing Assist, waarmee gescande documenten automatisch worden geïdentificeerd en gearchiveerd. De details van de scan, zoals het documenttype of het bedrijf, worden op het moment van digitalisering geëxtraheerd en direct op de juiste cloud-locatie opgeslagen. Met behulp van ‘machine learning’ kan de software bovendien leren om veelvoorkomende zakelijke documenten te herkennen, zodat archivering de volgende keer sneller verloopt.

Nieuwe A4-modellen ondersteunen veranderende werkomgeving
Voortbouwend op de succesvolle introductie van de A3-printerlijn die digitale transformatie ondersteunt, maakt Canon ook de afronding bekend van haar vernieuwde imageRUNNER ADVANCE DX-portfolio door de introductie van de A4-modellen – de imageRUNNER ADVANCE DX C477-serie, C257/C357-serie* en 717/617/527-serie**. Deze nieuwe apparaten tonen Canon’s toewijding om het bestaande portfolio verder te ontwikkelen dan pure print- en scantechnologie.

De modellen zijn perfect als afdelingsprinter, voor kleinere centrale kantoorruimtes of als lokale samenwerkingshubs. Print en digitaal zijn naadloos geïntegreerd, ongeacht waar de leden van uw team zich ook bevinden.

Unified Firmware Platform blijft innovatie ondersteunen
De volledige imageRUNNER ADVANCE DX-lijn zal nu ook profiteren van de 3.11-update van Canon’s Unified Firmware Platform. Deze update bevat de nieuwste beveiligings- en connectiviteitsfunctionaliteit en is compatibel met Universal Print van Microsoft. Het Canon Unified Firmware Platform vormt het hart van al haar imageRUNNER ADVANCE DX-apparaten en maakt periodieke upgrades van haar technologie mogelijk voor zowel nieuwe als bestaande klanten, waardoor volledige afstemming met de behoeften in de markt gewaarborgd blijft.

De continuïteit van jouw dagelijkse workflow is onze prioriteit. Daarom vernieuwen we regelmatig zowel onze uniFLOW Online software als ons Unified Firmware Platform. Je beschikt daardoor over de nieuwste innovaties voor het beheer en de beveiliging van jouw bedrijfsinformatie. Onnodige infrastructuurcomponenten en tijdrovende administratieve processen worden hiermee gereduceerd. Daarom werken wij ook intensief samen met organisaties als McAfee en Microsoft om te zorgen voor een naadloze integratie van de technologie die je dagelijks gebruikt.

Onze apparaten vormen het hart van deze integratie. Eigenlijk is ons hele portfolio ontworpen om een digitaal gestuurde aanpak te ondersteunen – ongeacht waar je je in het digitale traject bevindt en hoe jouw werkomgeving ook is opgezet. Van een kleiner apparaat voor op je bureau thuis tot apparaten die je in de kantooromgeving gebruikt, van i-SENSYS X tot imageRUNNER ADVANCE DX – onze innovatieve technologie helpt om jouw medewerkers verbonden te houden en ondersteunt een naadloze informatiestroom binnen jouw organisatie.”

* De imageRUNNER ADVANCE DX C477-serie en de imageRUNNER ADVANCE DX C257/C357-serie zijn vanaf 1 september 2020 verkrijgbaar.
** De imageRUNNER ADVANCE DX 717/617/527-serie is vanaf 1 oktober 2020 beschikbaar.