Met trots presenteert Canon Business Center Nederland de nieuwe webshop!

01-08-2018 Categorie: Nieuwsartikel

De Canon Business Center Webshop is LIVE!

De webshop is te bereiken via http://www.canonbusinesscenternederland.nl/.

Door digitalisering en innovatieve technologieën in een snelgroeiende economie is het van essentieel belang om als organisatie hierin mee te groeien daarom lanceert Canon Business Center Nederland een webshop voor papier, inkt en plotters. Om relaties een makkelijke en directe mogelijkheid te bieden om hun supplies te bestellen en om een extra kanaal toe te voegen om in contact te staan met onze relaties.

Voordelen

De producten en diensten van Canon Business Center Nederland dragen bij aan het optimaliseren en efficiënt inrichten van bedrijfsprocessen van organisaties, deze efficiëntie bieden wij onze klanten ook via de webshop d.m.v. het integreren van functionaliteiten, zoals; een account dat inzicht biedt in: jouw bestelhistorie en het volgen van de bestelling, next day delivery* en een mediaguide om het juiste papier voor jouw multifunctional te vinden om deze optimaal te laten presenteren.

De dienstverlening op het gebied van papier en/of inkt zetten wij dus graag voort in onze nieuwe webshop, met een optimale service en dezelfde vertrouwde dienstverlening zoals je van ons gewend bent.

Uiteraard adviseren wij onze relaties graag op het gebied van het selecteren van het juiste papier en inkt of het aanschaffen van plotters, zodat deze perfect passen in het bedrijfsproces binnen jouw organisatie.

Vragen?
De marketing & communicatie medewerkers staan elke stap van de weg voor je klaar, om je te voorzien van advies en te ondersteunen bij alle vragen op het gebied van papier, inkt en plotters.
Telefoon: 088 210 55 00 (afdeling Marketing)
e-mail: communicatie@cbc-nederland.nl