Veilig naar de cloud met uitbreiding derde generatie imageRUNNER ADVANCE

12-02-2018 Categorie: Persbericht

Canon, marktleider in imaging solutions, introduceert een belangrijke update van haar imageRUNNER ADVANCE Third Generation printerportfolio. Dit 2nd Edition portfolio combineert Canon's nieuwste hardware- en softwaretechnologieën om ondernemingen veilige en consistente cloud-gebaseerde documentoplossingen te bieden.

Deze nieuwe versie van imageRUNNER ADVANCE draait op het Unified Firmware Platform (UFP) wat resulteert in een uiterst consistente gebruikers- en beheerervaring. Door een permanente monitoring van processen vinden doorlopend preventieve controles op kwetsbaarheden plaats. Dit levert een forse besparing in zowel tijd als kosten op. Door voortdurend de nieuwste functies en updates in de printers te integreren, blijven de apparaten volledig functioneel en beveiligd, met een minimale input van gebruikers. Dankzij het UFP zijn klanten ervan verzekerd dat hun investering veilig is, waardoor het niet langer nodig is om bij elke update van printerpark te veranderen.

Cloud-connectiviteit met Uniflow Online Express
Het imageRUNNER ADVANCE Third Generation 2nd Edition-portfolio van Canon is ontworpen om kantoortechnologie naadloos te laten aansluiten op de cloud. Het biedt een breed scala aan modellen om aan elke klantbehoefte te voldoen. De vernieuwde modellen bieden geïntegreerde oplossingen, waaronder uniFLOW Online Express - een krachtige oplossing voor scan-to-cloud en printbeheer - en Universal Login Manager: de op apparaten gebaseerde authenticatieoplossing. In de uniFLOW Express-portal zijn alle activiteiten te volgen en vindt rapportage plaats met behulp van eenvoudig te genereren grafische rapporten. Het dashboard maakt drag & drop van widgets mogelijk op basis van individuele voorkeuren. Ook geeft het met verschillende gedetailleerde rapporten over gebruikers en apparatuur een overzicht van de gehele print-, scan- en kopieeromgeving binnen de organisatie. UniFLOW Online Express stelt beheerders in staat binnen de organisatie de kosten van printen, kopiëren, faxen en scannen bij te houden, wat een juiste kostentoerekening aan individuele gebruikers vergemakkelijkt.

Het vernieuwde portfolio kan ook worden geïntegreerd met andere oplossingen voor scannen en documentbeheer, waaronder uniFLOW en Therefore™ Online. De cloud-connectiviteit stelt ondernemingen in staat specifieke eisen aan de documentworkflow af te stemmen op hun apparaat. Het uniFLOW-platform is eenvoudig te installeren en te beheren. Ook zorgt het platform voor toegang tot nieuwe cloud-gebaseerde technologieën om bestaande processen te stroomlijnen en de productiviteit te verhogen, zodat medewerkers zich kunnen focussen op hun kernactiviteiten. De oplossingen uniFLOW Online Express en uniFLOW Online ondersteunen ook Canon’s uitgebreide hardwareportfolio, waaronder de imageRUNNER C3000-serie en de i-SENSYS-producten die zij in 2017 introduceerde. Deze geldt ook voor de nieuwe zwart-wit i-SENSYS-producten die dit jaar in de markt worden gezet, zodat Canon in 2018 een ruim aanbod aan oplossingen kan bieden.

Beveiliging als ontwerpcriterium
Met een naadloze integratie van hardware en software zorgt het imageRUNNER ADVANCE Third Generation 2nd Edition platform voor een robuuste beveiliging en een efficiënt beheer van het printerpark. De gebruikersauthenticatie tijdens het inloggen bij het apparaat maakt het mogelijk dat zelfs opdrachten die vanaf mobiele telefoons zijn verzonden veilig te bewaren tot ze zijn vrij te geven. En daarmee wordt de vertrouwelijkheid gewaarborgd. Om onbevoegde distributie van gevoelige informatie te voorkomen, kunnen verschillende functionaliteiten voor individuele gebruikers worden uitgeschakeld, terwijl visuele en hoorbare ‘Original Reminder’-meldingen gebruikers waarschuwen wanneer informatie van gescande originelen op het apparaat achterblijft. UniFLOW Online Express biedt een volledig inzicht in het printgedrag en stelt beheerders in staat om de printkosten te bewaken en de toegang tot functies of apparaten per afdeling, werkgroep of persoon te beperken of te blokkeren. Veilig ad-hoc mobiel printen door gasten is mogelijk zonder toegang tot het eigen bedrijfsnetwerk.

Flexibel werken in een dynamische omgeving
Het imageRUNNER ADVANCE Third Generation 2nd Edition-portfolio zorgt voor minimale stilstand en administratieve interventies. Dankzij de imageWARE Management Console kunnen gebruikers op afstand de status van het apparaat en de consumables controleren. Bovendien kunnen zij onderweg documenten veilig vastleggen of printen en hun mobiele apparaten rechtstreeks koppelen aan de workflows binnen de organisatie. Het imageRUNNER ADVANCE-portfolio biedt verschillende manieren om slimme apparaten te koppelen - waaronder QR-code, optioneel NFC en optioneel Bluetooth low energy - en ondersteuning van veelgebruikte toepassingen, zoals Google Cloud Print, AirPrint en Mopria. “We nemen de beveiligingseisen van onze klanten uiterst serieus. Ook zijn we ervan overtuigd dat bedrijven robuuste beveiligingsmaatregelen kunnen nemen die de efficiëntie niet in de weg staan, maar juist verbeteren. We luisteren voortdurend naar onze klanten om ervoor te zorgen dat we de best mogelijke oplossingen voor hun organisatie ontwikkelen”, zegt Daniel Woodstock, Product Marketing Manager van Canon Europe. De modellen van imageRUNNER ADVANCE 2nd edition maken deel uit van een bekroonde technologiefamilie die voor het derde jaar op rij de prestigieuze A3 MFP Line of Year award van Keypoint Intelligence - Buyers Lab (BLI) heeft gewonnen. BLI - ’s werelds toonaangevende autoriteit op het gebied van imaging-apparaten en softwareoplossingen voor documentbeheer - onderscheidt jaarlijks een leverancier waarvan de productlijn als beste is beoordeeld, met op elk gebruiksniveau modellen die de hoogste score laten zien tijdens haar strenge laboratoriumtests.

“Alle modellen die BLI heeft getest, beschikken over eenvoudig te vervangen onderdelen, hebben een brede inzetbaarheid en een buitengewone invoerstoringsfactor van slechts 1 per 426.000 prints. Dit maakt ze tot de meest productieve en betrouwbare printers die door ons zijn getest”, zegt David Sweetnam, Director of Research & Lab Services EMEA/Azië van Keypoint Intelligence - Buyers Lab.

De nieuwe imageRUNNER ADVANCE serie is vanaf nu beschikbaar.

Is printen in jouw kantoor cloud ready?

Wij kunnen ons voorstellen dat het printen op kantoor voor jou gemakkelijk, snel en veilig moet.

Bekijk onze producten