Welkom bij

Apeldoorn

Over locatie Apeldoorn

Canon Business Center Noordoost is eigenaar van: Canon Business Center Oost, gevestigd in Apeldoorn & Varsseveld / Canon Business Center Noord, gevestigd in Groningen. Canon Business Center Noordoost is het aanspreekpunt bij jou in de buurt als het gaat om printoplossingen of kantoorartikelen.

Met het motto: 'Het gewone buitengewoon goed doen' willen wij iedereen op een positieve manier verrassen. Wij kijken vooral naar de talenten van onze collega’s en hebben daarbij de ambitie om het meest klantgerichte bedrijf van Nederland te worden.

Wat ons drijft is echt en oprecht contact met elkaar. Samen tot dé oplossing voor jouw bedrijf komen is waar we voor gaan. Persoonlijk, nuchter en flexibel. Alles om die glimlach bij jou tevoorschijn te toveren. Want ben jij blij, dan zijn wij dat ook! 

Jarenlange ervaring, een brede kennis en de juiste producten hebben we in huis. Alle middelen die noodzakelijk zijn om jou een perfecte oplossing te kunnen bieden voor je kantoorautomatisering.

Ons team bestaat uit door Canon Nederland getrainde service engineers. Zij werken met de nieuwste technieken en doen er alles aan om jou altijd goede service te leveren. 

Naast de kennis die wij zelf in huis hebben, kunnen wij terug vallen op de kennis die we hebben als fabrikant. Canon ontwikkelt al haar producten zelf zodat service en continuïteit te allen tijde gewaarborgd zijn.

Natuurlijk willen wij graag met je in contact komen om samen met jou te bepalen waar je ondersteuning van Canon Business Center Noordoost bij kunt gebruiken. Neem gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op

Contact

Canon Business Center Oost
Lange Amerikaweg 102
7332 BR Apeldoorn
055-4561212
manon@canonline.nl

Bekijk gauw onze webshop

Canonline.nl

Van kantoorartikelen tot multifunctionele printers en van fotopapier tot aan de grootste plotter. Wij hebben alles waarvan jij niet eens wist dat je het nodig had. Daarbij is de beste kwaliteit en service leveren voor ons de normaalste zaak van de wereld. Kijk snel op onze super toffe webshop of neem direct contact op met een van onze medewerkers. Bel 055 – 456 12 12 of mail naar manon@canonline.nl

Canonline.nl

Canon i-SENSYS X-serie

Wil jij graag meer informatie over de Canon i-SENSYS X-serie? Deze modellen zijn een plaatje voor op elk kantoor of werkkamer, voor zowel kleurenprints als scans. 

William Bel is onze 'Online Winkelbaas' en verteld je graag de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Je bereikt hem op: 0683048478 of per e-mail: williambel@cbc-noordoost.nl

Grootformaat printen?

Grootformaat specialist

Wil jij graag meer informatie over grootformaat printen? Dat kan! Jan-Willem Wisselink is dé grootformaat specialist binnen Canon Business Center Noordoost / Canonline.nl. 

Hij vertelt je graag de mogelijkheden voor jouw bedrijf en is bereikbaar op: 06-15147634 of per e-mail: jan-willemwisselink@cbc-noordoost.nl

Serviceportal CBC Noordoost

In onze portal kun je je bestellingen, serviceaanvragen of tellerstanden doorgeven. Daarnaast bekijk je gemakkelijk je (openstaande) facturen en lopende contracten.

Direct naar de portal