Canon Business Center Nederland

Vacatures

Account Manager Inside Sales

Ben jij op zoek naar een uitdagende Account Manager functie?
Dan is Canon Business Center Nederland op zoek naar jou!

Functietitel:                                  Accountmanager Inside Sales

Regio:                                            Hoofdkantoor te Breda

Inzet:                                           Vaste invulling. Fulltime (40 uur)  

OMsCHRIJVING

Als Accountmanager Inside Sales ben je verantwoordelijk voor het realiseren van specifieke commerciële doelstellingen, waarbij de focus ligt op het onderhouden van bestaande relaties en werven van nieuwe zakelijke relaties. Je zult zowel werkzaam zijn op het hoofdkantoor als een of meerdere vestigingen afhankelijk van je woonplaats en je maakt onderdeel uit van een energiek team.

Samen met je collega’s zorg je er dagelijks voor dat ons segment 1 klantenbestand (bedrijven met 1 a 2 machines/software) onderhouden wordt. Daarnaast ben jij de verantwoordelijk voor het vernieuwen en verlengen van bestaande contracten. Dit doe jij vanuit een sales gedreven perspectief. Je bent binnen je team verantwoordelijk voor jouw eigen regio. Je wordt geacht hier alle potentie uit te halen voor zowel jezelf als de buitendienst. Tevens ben je medeverantwoordelijk voor het e-commerce platform. Ook genereer je leads voor de account manager buitendienst. Je wordt begeleid en rapporteert direct aan de Teamleader Inside Sales.

 

OVER CANON BUSINESS CENTER NEDERLAND

Canon Business Center Nederland zorgt voor het optimaliseren van de interne en externe documentstromen en informatieprocessen bij uiteenlopende soorten klanten. Canon Business Center Nederland bestaat uit Canon Business Center Breda, Den Haag, Eindhoven, Goes, Rotterdam, Arnhem-Nijmegen, Amsterdam en Utrecht.

Wij verdiepen ons in de verschillende processen van organisaties op het gebied van document- en informatiestromen. Dit doen wij door het analyseren van de administratieve processen binnen de organisatie, het neerleggen van een propositie voor optimalisatie en natuurlijk door de uiteindelijke oplossing te managen. Canon Business Center Nederland richt haar deskundigheid, diensten en producten op de profit-, non-profit- en grafische sector.

Canon Business Center Nederland biedt een inspirerende en uitdagende werkomgeving waar succes vanuit samenwerking tussen afdelingen en de focus op kwaliteit en efficiëntie ontstaat. Successen vieren we dan ook samen. Het is een uitdagende en ondernemende werkomgeving. We hebben een winnaarsmentaliteit en weten waar we samen naartoe willen. Samen successen boeken en vanuit verbinding optimaliseren, om zo klantgestuurd te ondernemen; dat is wat we doen. Dat is ook wat we vieren zodra we stappen maken. Je krijgt de ruimte om jouw functie naar deze visie en missie te vervullen. Om vanuit je eigen kracht waarde toe te voegen en de organisatie en specifiek de taken en verantwoordelijkheden vanuit jou en het team naar een steeds hoger niveau te tillen.

Zowel vanuit de binnen- als buitendienst zijn wij altijd op zoek naar kansen en blijf je op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen. Je hebt als account manager een regierol, waarbij je coördineert, controleert en delegeert om je klant optimaal te bedienen. 

 

WIE BEN JIJ

Wij zijn op zoek naar echte samenwerkers en ambitieuze aanpakkers. Je hebt een passie voor Sales. Jij wilt jouw commerciële vaardigheden versterken en bent een kei in telefonische verkoop. Jouw insteek is met passie en ambitie vanuit een bedrijfskundige, marketing en/of commerciële studierichting. Wij zijn een salesteam dat niet alleen interactie met de klant zoekt, maar echt een kwalitatief gesprek voert. We zoeken dus iemand die niet alleen uitvoert, maar ook planmatig kan werken.

Aan de hand van een accountplan steeds de juiste strategie bepalen, dat is waar jij graag mee aan de slag gaat! Wij maken het verschil met onze dienstverlening en onze services. Jij kunt dus daadwerkelijk het verschil maken door emotionele klantwaarde toe te voegen.

 

JIJ NEEMT MEE:

 • Minimaal MBO 4 werk- en denkniveau. Bij voorkeur in een richting van Commerciële Economie of Bedrijfskunde;
 • Werkervaring in een vergelijkbare functie is een vereiste;
 • 2 jaar werkervaring in deze of een vergelijkbare branche is een pré;
 • Bij voorkeur ervaring in de (IDM) Integrated Document Management branche, IT branche of in een andere zeer competitieve markt;
 • Jouw drijfveer is om in contact te zijn met onze (potentiele) klanten. Je bent een specialist ofwel bewezen succesvol in de (telefonische) verkoop van diensten en oplossingen;
 • Kennis en affiniteit van (IT) bedrijfsprocessen om diensten te kunnen positioneren. Daarmee creatief in het creëren van diensten/ oplossingen, communiceert met flair en is in staat meerwaarde over te brengen bij prospects/ bestaande relaties;
 • Een echte hunter waarbij voortgang van de bewaking en ‘closing of deals’ key is;
 • In staat gedisciplineerd, planmatig en zelfstandig te werken;
 • Ondanks persoonlijke targets een focus op de regio –en organisatiedoelstelling. Een echte teamplayer voor collega’s binnen en ook buiten de salesfunctie;
 • Correcte en volledige beheersing van de Nederlandse en (pre is) Engelse taal in woord en geschrift.

 

JIJ BENT OP ZOEK NAAR:

 • Een positie die bijdraagt aan jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling;
 • De nodige eigen laptop & telefoon;
 • Een gezellig en gemotiveerd team. Er wordt regelmatig een bedrijfsfeestje georganiseerd en de sfeer op kantoor is elke dag top;
 • Een vooruitstrevend team van collega’s met een winnaars mentaliteit & mensgerichte cultuur;
 • Jouw netwerk verbreden vanuit een A-merk en een groeiende succesvolle organisatie;
 • Jouw administratieve skills en systeemkennis verbreden;
 • Een mooi en voor ontwikkeling vatbaar beloningspakket inclusief jaarlijks variabel loon;
 • Een positie waarin jij zo gewenst kunt doorgroeien naar Field Sales;
 • De mogelijkheid gebruik te maken van een volwaardige gym op ons hoofdkantoor;
 • Een werklocatie waarin beleving en kennisdeling centraal staat.

 

COLOUR YOUR PERFORMANCE

Ben jij of ken jij dit commerciële talent, met aanleg voor klantgestuurd ondernemen? Geef jezelf, hem of haar op voor deze mooie positie binnen Canon Business Center Nederland.  Stuur ons via HRM@cbc-nederland.nl jouw CV en motivatie. Wie weet begint onze samenwerking sneller dan verwacht!  

Winnen met winnaars | Canon Business Center Nederland