Canon Business Center Breda

Vacatures

Accountmanager Inside Sales

Ben jij op zoek naar een uitdagende sales functie? Wij zijn op zoek naar Inside Sales collega's voor de verschillende regio's in Nederland! 

Junior Account manager Inside Sales

Ingang functie: Per direct

Inzet: Vaste invulling. Fulltime (40 uur)

Standplaats: Hoofdkantoor/vestiging(en)

 

Canon Business Center Nederland

Canon Business Center Nederland zorgt voor het optimaliseren van de interne en externe document- en informatiestromen bij diverse klanten. Canon Business Center Nederland bestaat uit Canon Business Center Breda, Den Haag, Eindhoven, Goes, Rotterdam, Arnhem-Nijmegen, Amsterdam en Utrecht.

Wij verdiepen ons in de verschillende processen van organisaties op het gebied van document- en informatiestromen. Dit doen wij door het analyseren van de administratieve processen binnen de organisatie, het neerleggen van een propositie voor optimalisatie en natuurlijk door de uiteindelijke oplossing te managen.  

Canon Business Center Nederland richt haar deskundigheid, diensten en producten op de Profit-, Non-Profit- en Grafische sector. Ons doel is uiteindelijk om samen, met een team van ruim 120 medewerkers, een hoge mate van klanttevredenheid en klantloyaliteit te creëren bij zowel potentiële als bestaande relaties.

 

Junior Account manager Inside Sales

Als junior account manager Inside Sales ben je verantwoordelijk voor het realiseren van specifieke commerciële doelstellingen, waarbij de focus ligt op het onderhouden van bestaande relaties en werven van nieuwe zakelijke relaties. Je zult zowel werkzaam zijn op het hoofdkantoor als een of meerdere vestigingen afhankelijk van je woonplaats en je maakt onderdeel uit van een energiek team.

Wij zijn opzoek naar echte aanpakkers. Je bent commercieel sterk en bent een kei in telefonische verkoop. Jouw insteek is sales gedreven en bedrijfskundig. Wij zijn geen callcenter, maar een binnendienst sales team wat niet alleen de interactie met de klant zoekt, maar een kwalitatief gesprek voert. Wij maken het verschil met onze kennis, kunde, service en dienstverlening. Deze insteek vertegenwoordig jij. We denken mee met onze klant en bieden vanuit dit inzicht een echte toegevoegde waarde. Dagelijks maak jij dit verschil en is dit ook hetgeen wat jouw drijfveer is om jouw resultaten en commerciële doelstelling maandelijks te realiseren.

Samen met je collega’s zorg je er dagelijks voor dat ons segment 1 klantenbestand (bedrijven met 1 a 2 machines/software) onderhouden wordt. Daarnaast ben jij de verantwoordelijk voor het vernieuwen en verlengen van bestaande contracten. Dit doe jij vanuit een sales gedreven perspectief. Je bent binnen je team verantwoordelijk voor jouw eigen regio. Je wordt geacht hier alle potentie uit te halen voor zowel jezelf als de buitendienst. Tevens ben je medeverantwoordelijk voor het e-commerce platform. Ook genereer je leads voor de account manager buitendienst. Je wordt begeleid en rapporteert direct aan de Teamleader Inside Sales.

 

Over ons

Canon Business Center Nederland biedt een inspirerende en uitdagende werkomgeving waar succes vanuit samenwerking tussen afdelingen en de focus op kwaliteit en efficiëntie ontstaat. Successen vieren we dan ook samen. Het is een uitdagende en ondernemende werkomgeving. We hebben een winnaarsmentaliteit en weten waar we samen naartoe willen. Samen successen boeken en vanuit verbinding optimaliseren, om zo meer en meer klantgestuurd te ondernemen, is wat we doen. Dat is ook wat we vieren zodra we stappen maken. Je krijgt de ruimte om jouw functie naar deze visie en missie te vervullen. Om vanuit je eigen kracht waarde toe te voegen en de organisatie en specifiek de taken en verantwoordelijkheden vanuit jou en het team naar een steeds hoger niveau te tillen.

Zowel vanuit de binnen – als buitendienst zijn wij altijd op zoek naar kansen en blijf je op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen. Je hebt als account manager een regierol, waarbij je coördineert, controleert en delegeert om de klant optimaal te bedienen.

 

Wie ben jij?

 • Minimaal MBO 4 werk- en denkniveau. Bij voorkeur in een richting van Commerciële Economie of Bedrijfskunde;
 • Werkervaring in een vergelijkbare functie is een vereiste;
 • 2 jaar werkervaring in deze of een vergelijkbare branche is een pré;
 • Bij voorkeur ervaring in de (IDM) Integrated Document Management branche, IT branche of in een andere zeer competitieve markt;
 • Jouw drijfveer is om in contact te zijn met onze (potentiele) klanten. Je bent een specialist ofwel bewezen succesvol in de (telefonische) verkoop van diensten en oplossingen;
 • Kennis en affiniteit van (IT) bedrijfsprocessen om diensten te kunnen positioneren. Daarmee creatief in het creëren van diensten/ oplossingen, communiceert met flair en is in staat meerwaarde over te brengen bij prospects/ bestaande relaties;
 • Een echte hunter waarbij voortgang van de bewaking en ‘closing of deals’ key is;
 • In staat gedisciplineerd, planmatig en zelfstandig te werken;
 • Ondanks persoonlijke targets een focus op de regio –en organisatiedoelstelling. Een echte teamplayer voor collega’s binnen en ook buiten de salesfunctie;
 • Correcte en volledige beheersing van de Nederlandse en (pre is) Engelse taal in woord en geschrift.

 

Canon Business Center Nederland biedt haar Junior Account manager Inside Sales

 • Een professionele organisatie, met een collegiale, inspirerende en informele sfeer;
 • Een vooruitstrevende organisatie met een winnaars mentaliteit & mensgerichte cultuur;
 • Werken binnen een van de top vijf spelers in de branche;
 • Enthousiaste collega’s, met passie voor het vak;
 • Een uitdagende functie met bewegingsruimte in je rol;
 • Een mooi en voor ontwikkeling vatbaar beloningspakket inclusief jaarlijks variabel loon;
 • Groeipotentie in promotiemogelijkheden binnen het team ofwel middels de ontwikkeling naar de buitendienst.

Interesse? Geïnteresseerden kunnen per email reageren via hrm@cbc-nederland.nl, middels het opsturen van een CV en een nadere toelichting waarin wordt aangegeven wat jouw motivatie is.