Canon Business Center Breda

Vacatures

Accountmanager

Ben jij de persoon die altijd met de beste prijs de winkel uitloopt, anderen weet te enthousiasmeren en anders durft te ondernemen? Dan is Canon Business Center Nederland op zoek naar jou! We zijn op zoek naar zowel junior, medior, als senior kandidaten voor verschillende regio’s in Nederland.

Functieomschrijving

Als Accountmanager lever jij een directe bijdrage aan het commerciële succes van Canon Business Center Nederland. Door doelgericht te werk te gaan en actief klanten te benaderen realiseer je de omzet- en winstdoelstellingen van de organisatie. 

Met jouw klantgerichte instelling en uitstekende communicatie skills , beschik jij over het vermogen om de wens van de klant te vertalen naar de juiste oplossing. 

Werkzaamheden

Het binnenhalen van nieuwe klanten, maar ook het onderhouden van goed contact met bestaande klanten, zijn jouw belangrijkste taken. Je gaat op afspraak, bespreekt de wensen van de klant en stelt aan de hand hiervan een voorstel op. Je brengt offertes uit en bespreekt deze met de klant. In het verdere proces ben jij het aanspreekpunt voor de klant en is het van belang dat je goede contacten onderhoudt.  

Functieprofiel

 • Je hebt minimaal een HBO opleiding afgerond in de richting van Commerciële Economie.
 • Je bent communicatief vaardig, commercieel en cijfermatig  ingesteld.
 • Je bent resultaatgericht en hebt overtuigingskracht.
 • Je kan je goed luisteren en bent een kei in onderhandelen. 
 • Plannen en organiseren zijn sterke punten van jou.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift.

Wat hebben wij jou te bieden?

Wij stimuleren jou om te groeien. Wij investeren in jouw professionele ontwikkeling, zodat jij kunt leren in jouw rol bij Canon Business Center Nederland. We bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden en diverse opleidings- en trainingsmogelijkheden. Om jouw functie als Accountmanager volledig te ondersteunen, stellen we een laptop, telefoon en leaseauto voor je ter beschikking. 

Verder bieden wij jou:

 • Een professionele organisatie, met een collegiale, inspirerende en  informele sfeer;
 • Een uitdagende functie met veel bewegingsruimte in je rol;
 • Een vooruitstrevende organisatie met een winnaars mentaliteit & mensgerichte cultuur;
 • Werken binnen een van de top vijf spelers in de branche;
 • Enthousiaste collega’s, met passie voor het vak;
 • Een passend en voor ontwikkeling vatbaar beloningspakket.

Wie zijn wij?

Canon Business Center is jouw regionale partner voor een totale bedrijfsoptimalisatie. Wij inspireren onze relaties om het beste uit zichzelf en hun organisatie te halen en hierin perfect te verbinden richting een digitale toekomst.

In alles wat wij doen, zetten wij een extra stap om onze partners te verrassen en de verwachtingen te overtreffen. Wij inspireren organisaties om samen te werken en van elkaars expertise gebruik te maken. Onze core business is gericht op verbinden, waarin wij de bedrijfsprocessen van organisaties optimaliseren door het efficiënt inrichten van informatiestromen en documentbeheer. Om het regionale karakter van Canon Business Center naar voren te brengen hebben wij 8 centrale locaties in Nederland: Groningen, Utrecht, Arnhem Nijmegen, Eindhoven, Breda, Goes, Rotterdam en Den Haag. Zo zijn wij altijd in de buurt om onze partners optimaal te kunnen ondersteunen. Samen ondernemen, want waar je ook heen gaat, wij staan voor je klaar.

Interesse?

Voldoe je aan de gestelde functie-eisen en lijkt het je leuk om bij Canon Business Center Nederland te komen werken als Accountmanager? Dan ontvangen wij graag jouw cv en motivatiebrief. Je kunt deze per email versturen naar solliciteren@cbc-nederland.nl.