Canon Business Center Nederland

Vacatures

Business Support Employee

Ben jij op zoek naar een uitdagende business support functie?
Dan is Canon Business Center Nederland op zoek naar jou!

Ingang functie: Per direct

Inzet: Vaste invulling, 32-40 uur

Woonplaats: bij voorkeur regio Eindhoven

Canon Business Center Nederland

Canon Business Center Nederland zorgt voor het optimaliseren van de interne en externe document- en informatiestromen bij diverse klanten. Canon Business Center Nederland bestaat uit Canon Business Center Breda, Den Haag, Eindhoven, Goes, Rotterdam, Arnhem-Nijmegen en Utrecht-Amsterdam.

Wij verdiepen ons in de verschillende processen van organisaties op het gebied van document- en informatiestromen. Dit doen wij door het analyseren van de administratieve processen binnen de organisatie, het neerleggen van een propositie voor optimalisatie en natuurlijk door de uiteindelijke oplossing  te managen. Canon Business Center Nederland richt haar deskundigheid, diensten en producten op de Profit-, Non-Profit- en Grafische sector. Ons doel is uiteindelijk om samen, met een team van ruim 120 medewerkers, een hoge mate van klanttevredenheid en klantloyaliteit te creëren bij zowel potentiële als bestaande relaties.

 

Business Support Employee

Als Business Support Employee ben je verantwoordelijk voor het offerte- en order proces. Je focust voornamelijk op grotere accounts en tenders. Je voorziet de juiste configuraties, calculaties, offertes en vraagt credit checks aan. Daarnaast controleer jij of orders juist -en volledig zijn en keurt deze goed, om deze vervolgens door te zetten naar de afdeling Inkoop, Planning of Customer Finance.

Je bent een hands-on, representatieve, enthousiaste samenwerker en bent op zoek naar een bedrijf waar je dagelijks het verschil voor (interne en externe) klanten wilt maken.

Je werkt graag in een klein team en bent dan ook een echte teamplayer. Bij Canon Business Center Nederland staat je een uitdaging met verantwoordelijkheid en zelfstandigheid te wachten in een leuke, dynamische, inspirerende en groeiende organisatie. Zelf kun je het succes van jouw invulling bepalen!

Je bent onderdeel van een groter geheel. Samenwerking over afdelingen heen, ondersteun je waar je kan. Je bent daarnaast verantwoordelijk voor je eigen administratieve organisatie (mailbox, agenda). De nodige registratie/ administratie houdt je op orde. Dit doe je zonder moeite, daar je graag secuur werkt. 

 

Over ons

Canon Business Center Nederland biedt een inspirerende en uitdagende werkomgeving waar succes vanuit samenwerking tussen afdelingen  en de focus op kwaliteit en efficiëntie ontstaat. Successen vieren we dan ook samen. 

We hebben een winnaarsmentaliteit en weten waar we samen naartoe willen. Samen successen boeken en vanuit verbinding optimaliseren, om zo meer en meer klantgestuurd te ondernemen, is wat we doen. Dat is ook wat we vieren zodra we stappen maken. Je krijgt de ruimte om jouw functie naar deze visie en missie te vervullen. Om vanuit je eigen kracht waarde toe te voegen en de organisatie en specifiek de taken en verantwoordelijkheden vanuit jou en het team naar een steeds hoger niveau te tillen.

 

Wie ben jij?

 • MBO/HBO afgerond in een administratieve, juridische of commerciële richting.
 • Minimaal 3-5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Het liefst binnen de IT branche of een andere competitieve markt.
 • Sterke affiniteit met deskundigheid van operationele processen, producten en diensten en klant processen.
 • Ervaring in het werken met een ERP systeem en daarnaast heeft MS office (in het bijzonder Excel) geen geheimen voor jou.
 • Goede beheersing van het Nederlands en Engels.

 

Canon Business Center Nederland biedt haar Business Support Employee

 • Een professionele organisatie, met een collegiale, inspirerende en informele sfeer;
 • Een uitdagende functie met bewegingsruimte in je rol;
 • Een vooruitstrevende organisatie met een winnaars mentaliteit & mensgerichte cultuur;
 • Werken binnen een van de top vijf spelers in de branche;
 • Enthousiaste collega’s, met passie voor het vak;
 • Een mooi beloningspakket.

Interesse? Geïnteresseerden kunnen per email reageren via hrm@cbc-nederland.nl, middels het opsturen van een CV en een nadere toelichting waarin wordt aangegeven wat jouw motivatie is.