Canon Business Center Nederland

Vacatures

Customer Support Employee

Ben jij onze nieuwe Customer Support Employee? Solliciteer dan direct!

Ingang functie: Per direct

Inzet: Vaste invulling. Fulltime (40 uur) / parttime (32 uur) bespreekbaar

Standplaats: Hoofdkantoor Canon Business Center Nederland te Breda

 

Canon Business Center Nederland

Canon Business Center Nederland zorgt voor het optimaliseren van de interne en externe document- en informatiestromen bij diverse klanten. Canon Business Center Nederland bestaat uit Canon Business Center Breda, Den Haag, Eindhoven, Goes, Rotterdam, Arnhem-Nijmegen en Utrecht.

Wij verdiepen ons in de verschillende processen van organisaties op het gebied van document- en informatiestromen. Dit doen wij door het analyseren van de administratieve processen binnen de organisatie, het neerleggen van een propositie voor optimalisatie en natuurlijk door de uiteindelijke oplossing  te managen. Canon Business Center Nederland richt haar deskundigheid, diensten en producten op de Profit-, Non-Profit- en Grafische sector. Ons doel is uiteindelijk om samen, met een team van ruim 120 medewerkers, een hoge mate van klanttevredenheid en klantloyaliteit te creëren bij zowel potentiële als bestaande relaties.

 

Customer Support Employee

Als Customer Support Employee ben je verantwoordelijk voor de juiste en volledige terugkoppeling van vragen vanuit onze klanten. Je neemt klantvragen aan per telefoon en e-mail, onderhoudt contact met de klant en stemt zo nodig af met de betrokken afdeling. In geval van meer complexe cases, zoek je sparring met je leidinggevende. Je voert zelfstandige en uitvoerende taken uit naar de gestelde werkprocessen en systemen. Je kunt zelfstandig werken, bent proactief en oplossingsgericht. Jouw verantwoordelijkheid ligt niet enkel bij het telefonisch te woord staan van klanten, maar je bent in staat tot meer dan dat. Je bent analytisch, kunt snel schakelen en zorgt daarmee voor een tevreden klant. Je voert onder andere opzeggingen, contractovernames en naamswijzigingen door.

Je bent een hands-on, representatieve en enthousiaste collega en bent op zoek naar een bedrijf waar je dagelijks het verschil voor (interne en externe) klanten wilt maken. Dit doe je door middel van de beleving die jij meegeeft. Jij zoekt steeds weer oplossingen voor steeds verschillende vragen. Je voorziet klanten van een correcte en volledige beantwoording van algemene vragen en zet klachten of disputen direct als escalatie door naar de teamleader. Je zorgt ervoor dat de klant geholpen is en zet die extra stap voor een tevreden gevoel en een volledige klantbeleving.

Bij Canon Business Center Nederland staat je een uitdaging met verantwoordelijkheid en zelfstandigheid te wachten in een dynamische, inspirerende en groeiende organisatie. Zelf kun je het succes van jouw invulling bepalen! Je bent onderdeel van een groter geheel. Samenwerking over afdelingen heen ondersteun je waar je kunt. Je bent daarnaast verantwoordelijk voor je eigen administratieve organisatie (mailbox, agenda). De nodige registratie/administratie houd je op orde. Dit doe je zonder moeite, daar je graag secuur werkt.

 

Over ons

Canon Business Center Nederland biedt een inspirerende en uitdagende werkomgeving waar succes vanuit samenwerking tussen afdelingen  en de focus op kwaliteit en efficiëntie ontstaat. Successen vieren we dan ook samen. 

We hebben een winnaarsmentaliteit en weten waar we samen naartoe willen. Samen successen boeken en vanuit verbinding optimaliseren, om zo meer en meer klantgestuurd te ondernemen, is wat we doen. Dat is ook wat we vieren zodra we stappen maken. Je krijgt de ruimte om jouw functie naar deze visie en missie te vervullen. Om vanuit je eigen kracht waarde toe te voegen en de organisatie en specifiek de taken en verantwoordelijkheden vanuit jou en het team naar een steeds hoger niveau te tillen.

 

Wie ben jij?

 • Minimaal een afgeronde MBO(niveau 4) opleiding, pre is een administratieve of (commercieel- of bedrijfs-) economische richting;
 • Een pré is minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Het liefst binnen een competitieve markt;
 • Sterke affiniteit met deskundigheid van operationele processen, diensten- en klantprocessen;
 • Een pré is ervaring in het werken met een ERP systeem en een must is kennis en kunde in het werken met MS office;
 • Goede beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Je bent communicatief vaardig en hebt aantoonbare ervaring in het voeren van klantcontact;
 • Je bent flexibel, ondernemend en proactief in het bedenken van oplossingen;
 • Je hebt een commerciële antenne en zet net een extra stap voor de juiste klantbeleving.

 

Canon Business Center Nederland biedt haar Customer Support Employee

 • Een professionele organisatie, met een collegiale, inspirerende en informele sfeer;
 • Een uitdagende functie met bewegingsruimte in je rol;
 • Een vooruitstrevende organisatie met een winnaars mentaliteit & mensgerichte cultuur;
 • Werken binnen een van de top vijf spelers in de branche;
 • Enthousiaste collega’s, met passie voor het vak;
 • Een mooi en voor ontwikkeling vatbaar beloningspakket inclusief jaarlijks variabel loon.

 

Interesse? Geïnteresseerden kunnen per email reageren via hrm@cbc-nederland.nl, middels het opsturen van een CV en een nadere toelichting waarin wordt aangegeven wat jouw motivatie is.