Canon Business Center Breda

Vacatures

Helpdesk Employee

Ben jij de persoon die affiniteit heeft met IT en verder wil ontwikkelen in klantgestuurd werken met de focus op IT? Dan is Canon Business Center Nederland op zoek naar jou!

Functieomschrijving

Als Helpdesk Employee zal je een ondersteunende rol gaan invullen ten behoeve van de ICT afdeling van het hoofdkantoor in Breda. Vanuit Breda worden ook de andere vestigingen van Canon Business Center bediend. De primaire taak van de Helpdesk Employee is het telefonisch oplossen van problemen bij klanten. Dat kan door het oplossen van directe vraagstukken door het beantwoorden van 1ste, 2de of 3de lijns vraagstukken of het uitvoeren van Servicecalls. Maar het kan ook indirecte vraagstukken betreffen, zoals het bestellen van supplies of de signalering van risico’s. 

Werkzaamheden

Verantwoordelijk voor het zelfstandig afhandelen van servicecalls en het remote verhelpen van servicecalls. Hierbij zijn onderstaande werkzaamheden van toepassing:

 • Verantwoordelijk voor het zelfstandig verrichten van 1ste en 2e lijns support;
 • Het zonodig aannemen en afhandelen van supplies bestellingen;
 • Verantwoordelijk voor een volledige en correcte call screening;
 • Verantwoordelijk voor het actueel houden van data binnen RPM tools;
 • Mailbox, agenda, nodige registratie/ administratie houdt de medewerker op orde en is bij tijdelijke afwezigheid overdraagbaar;
 • Voortgangsbewaking voor soft- en hardware escalaties (Canon Business Center);
 • Verantwoordelijk voor het genereren van leads;
 • Op verzoek management of teamleader ondersteunende functie voor collegae en vaste functie in het ondersteunen bij actualiseren van Business Navigator.

Functieprofiel

 • Je hebt minimaal een MBO opleiding afgerond (niveau 4) in de richting van ICT of elektronica;
 • Je hebt minimaal 1 jaar werkervaring in een vergelijkbare rol binnen de Integrated Document Management branche (IDM), IT branche of in een andere zeer competitieve markt;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift.

Wat hebben wij jou te bieden?

Wij stimuleren jou om te groeien. Wij investeren in jouw professionele ontwikkeling, zodat jij kunt leren in jouw rol bij Canon Business Center Nederland. We bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden en diverse opleidings- en trainingsmogelijkheden. Om jouw functie als Helpdesk Employee  volledig te ondersteunen, stellen we een laptop voor je ter beschikking. 

Wie zijn wij?

Canon Business Center is jouw regionale partner voor een totale bedrijfsoptimalisatie. Wij inspireren onze relaties om het beste uit zichzelf en hun organisatie te halen en hierin perfect te verbinden richting een digitale toekomst.

In alles wat wij doen, zetten wij een extra stap om onze partners te verrassen en de verwachtingen te overtreffen. Wij inspireren organisaties om samen te werken en van elkaars expertise gebruik te maken. Onze core business is gericht op verbinden, waarin wij de bedrijfsprocessen van organisaties optimaliseren door het efficiënt inrichten van informatiestromen en documentbeheer. Om het regionale karakter van Canon Business Center naar voren te brengen hebben wij 8 centrale locaties in Nederland: Groningen, Utrecht, Arnhem Nijmegen, Eindhoven, Breda, Goes, Rotterdam en Den Haag. Zo zijn wij altijd in de buurt om onze partners optimaal te kunnen ondersteunen. Samen ondernemen, want waar je ook heen gaat, wij staan voor je klaar.

Interesse?

Voldoe je aan de gestelde functie-eisen en lijkt het je leuk om bij Canon Business Center Nederland te komen werken als Helpdesk Employee Dan ontvangen wij graag jouw cv en motivatiebrief. Je kunt deze per email versturen naar solliciteren@cbc-nederland.nl.