Canon Business Center Nederland

Vacatures

Host(ess)

Ben jij onze nieuwe Host(ess)? Solliciteer dan direct!

Functietitel: Host(ess)

Inzet: Per direct, vaste invulling. Fulltime (40 uur)

Standplaats: Hoofdkantoor Canon Business Center Nederland te Breda

 

Over Canon Business Center Nederland

Wij zijn een toegankelijke, regionaal georiënteerde partner die MKB-organisaties volop ondersteunt bij hun interne en externe informatieprocessen en documentstromen. Als ervaren specialist leveren wij alle benodigdheden voor het digitaliseren en automatiseren van document workflows: multifunctionals, printers, plotters, reprosystemen, software, business services, papier en supplies.

In alles wat wij doen, zetten wij een extra stap om onze klanten en partners te verrassen, en hun verwachtingen te overtreffen. Onze core business is gericht op verbinden: wij inspireren organisaties om samen te werken en van elkaars expertise gebruik te maken.

 

Over deze functie

Jij bent die echte gastheer/gastvrouw of horecatijger. Als organisatie zetten wij namelijk de beleving van onze gasten centraal. Zowel bij de ontvangst als tijdens de uitvoering van events zoals trainingen en productdemonstraties. Als host/hostess ben jij het gezicht van Canon Business Center Nederland. Je werkt dagelijks op ons hoofdkantoor in Breda. Jij bent voor onze organisatie de verwezenlijking van onze doelstelling om ‘samen klantgestuurd te ondernemen’. Elke bezoeker voelt zich uniek en maakt kennis met de ‘CBC-beleving’ zodra hij of zij ons bedrijf binnen stapt.

 

Wat ga jij doen?

Jij voelt je verantwoordelijk voor deze beleving. Je denkt vanuit het perspectief van onze bezoeker na over de juiste acties om daadwerkelijk te kunnen inspireren en de verwachtingen te overtreffen. Je bent o.a. verantwoordelijk voor klantbeleving (van zowel de interne als de externe klant), facility management, event management, organisatie van trainingen, ontvangst van gasten en de ondersteuning van productdemonstraties. Jij bent proactief, hebt organiserend vermogen, werkt planmatig en bent zeer punctueel. Jij bent ook altijd goed voorbereid. Jij zorgt ervoor dat je altijd op de hoogte bent van wat er speelt en wat er de komende periode op de agenda staat.
Zo ontzorg jij jouw interne klant en bewaak jij de kwaliteit van de beleving van iedere gast binnen Canon Business Center Nederland.

Aangestuurd door onze Manager Marketing & Communications werk jij ook mee in de organisatie van campagnes en voer jij opdrachten uit ten behoeve van communicatie en marketing.
Je verricht de nodige administratieve werkzaamheden t.b.v. het uitnodigen van gasten en kunt in een handomdraai een draaiboek of planning uitwerken. Je werkt zeer nauwkeurig en grammaticaal ben jij sterk en secuur.

Naast planmatig ben je ook hands-on. Jij springt bij en kunt anderen coördineren indien dit nodig is. Zo borg jij te allen tijde een werkomgeving waarin ook de onaangekondigde bezoeker zich welkom voelt, een unieke beleving heeft en waar ook zijn of haar verwachting overtroffen wordt.

In de zin van klantgestuurd ondernemen kom jij vanuit jouw expertise en ervaring met bruikbare initiatieven en ideeën. Zo stuur je anderen aan en motiveer je hen om eveneens klantgestuurd te ondernemen; jij voelt je hier verantwoordelijk voor.

Ondersteunend aan onze afdeling HRM verzorg jij de organisatie van trainingen, CBC Academies en activiteiten binnen het CBC Vitaal programma.

Jij zorgt er dagelijks voor dat alles op rolletjes verloopt. Je start de werkomgeving in Breda op en sluit hem aan het einde van de dag weer af. Je bent dus altijd op tijd en vindt het ook niet erg om soms iets langer te blijven als dat nodig is. Jij voelt je verantwoordelijk voor deze omgeving.
In de zomer zet je de deuren open en leg je de kussens in de outside lounge area. Je zorgt ervoor dat onze inhouse gym klaar is voor gebruik en dat alle voorbereidingen zijn getroffen voor de afspraken en bijeenkomsten die op de agenda staan; dit om de verwachtingen van onze gasten te kunnen overtreffen. Jij borgt daarmee de praktische invulling, in lijn met het Branding & Identity beleid binnen onze vestigingen.

 

Wie ben jij?

 • Je hebt een representatieve uitstraling, je bent een echte host/hostess!
 • MBO/HBO opleidingsniveau
 • HBO werk- en denkniveau
 • Fulltime inzetbaar (40 uur)
 • Geen 9 tot 17 mentaliteit
 • Woonachtig nabij ons hoofdkantoor in Breda
 • Minstens 3 jaar ervaring met vergelijkbare werkzaamheden
 • Ervaring met MS-Office is een must
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Communicatief vaardig
 • Praktisch ingesteld, hands-on mentaliteit
 • Echte aanpakker met oog voor detail
 • Jij zorgt ervoor dat alles op rolletjes verloopt en stelt de beleving voor onze gasten altijd centraal
 • Doet alles voor een glimlach
 • Sociale hygiëne certificering is een pré

 

Wat bieden wij jou?

Canon Business Center Nederland biedt een afwisselende functie met veel contact met klanten en collega's. We zijn een bedrijf waar klantgestuurd ondernemen en het overtreffen van verwachtingen belangrijke onderdelen zijn. Met die insteek mag je alles uit de kast halen voor een blije klant. Om de klant blij te kunnen maken bieden wij jou:

 • Een collegiale, inspirerende en informele werksfeer
 • Een ambitieuze organisatie die voortdurend bouwt aan groei
 • Werken bij de grootste partner van Canon in Nederland
 • Een toekomstgericht beloningspakket
 • Een contract van 40 uur per week
 • Diverse mogelijkheden om deesl te nemen aan onze CBC Academies en events op het vlak van vitaliteit & gezondheid
 • Maak gebruik van onze eigen gym op ons hoofdkantoor in Breda

 

Interesse?

Heb jij interesse in deze functie? Stuur dan een e-mail met jouw CV en motivatie naar HRM@cbc-nederland.nl of bel met +31 88 210 55 00.