Canon Business Center Nederland

Vacatures

Lease Employee

Functietitel: Lease Employee

Inzet: Per direct, fulltime 

Standplaats: Hoofdkantoor Canon Business Center Nederland te Breda

 

Over ons bedrijf | Canon Business Center Nederland

Canon Business Center Nederland zorgt voor het optimaliseren van de interne en externe document- en informatiestromen bij diverse klanten. Canon Business Center Nederland bestaat uit Canon Business Center Breda, Den Haag, Eindhoven, Goes, Rotterdam, Arnhem-Nijmegen, Amsterdam en Utrecht.

Wij verdiepen ons in de verschillende processen van organisaties op het gebied van document- en informatiestromen. Dit doen wij door het analyseren van de administratieve processen binnen de organisatie, het neerleggen van een propositie voor optimalisatie en natuurlijk door de uiteindelijke oplossing  te managen. Canon Business Center Nederland richt haar deskundigheid, diensten en producten op de Profit-, Non-Profit- en Grafische sector. Ons doel is uiteindelijk om, samen met een team van ruim 120 medewerkers, een hoge mate van klanttevredenheid en klantloyaliteit te creëren bij zowel potentiële als bestaande relaties.

 

Jouw taken en verantwoordelijkheden

Als Lease Employee ben je verantwoordelijk voor het facturatie- en financieringsproces.

Je controleert of orders juist en volledig zijn, draagt zorg voor de oplevering van leasedossiers naar financiers en bent verantwoordelijk voor de facturatie van de contractdossiers. 

Je hebt hierin een vertegenwoordigende rol op operationele vraagstukken richting de financieringsmaatschappijen. Waar nodig schakel je bij in het geval van issues met andere afdelingen in de keten. Ook bied je ondersteuning op andere afdelingen om gezamenlijke doelen te behalen.

Leasedossiers volledig en correct verwerken;

Contactpersoon financieringsmaatschappijen;

Voeren van controles op Customer Services;

Verantwoordelijk voor de eigen administratieve organisatie;

Verantwoordelijk voor de juiste en volledige invoering binnen ERP systeem BN;

Uitvoerende en ondersteunende rol in lijn met afdelingsdoelstellingen en overkoepelende projecten/ activiteiten.

 

Wie ben jij?

Je bent hands-on, doelgericht en enthousiast. Je werkt graag in een klein en gezellig team en bent niet bang om aan de slag te gaan met (financiële) dossiers. Je werkt secuur en georganiseerd aan diverse taken en neemt hierin je verantwoordelijkheid. Je bent op zoek naar een werkomgeving waarbinnen je het verschil kunt maken en plezier hebt met het team. Om een lange termijn samenwerking aan te gaan binnen een bedrijf dat groeit en jou dagelijks uitdaging biedt!

HBO werk- en denkniveau, minimaal een afgeronde MBO (Niveau 4) opleiding in bijvoorbeeld een administratieve of (commercieel- of bedrijfs-) economische richting;

Affiniteit met de deskundigheid van (financiële) operationele processen, officemanagement, onze producten en diensten en bovenal met klantgestuurd ondernemen is een pré;

Pré: ervaring of aanleg in het werken met ERP systemen (BN) en kennis en kunde in het werken met MS Office (in het bijzonder Excel);

Pré: ervaring in de samenwerking en/of als contactpersoon naar financieringsmaatschappijen (banken) en/of klanten;

Correcte beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

 

Wat bieden wij?

Canon Business Center Nederland biedt een inspirerende en uitdagende werkomgeving waar succes vanuit samenwerking tussen afdelingen en de focus op kwaliteit en efficiëntie ontstaat. Successen vieren we dan ook samen. Het is een uitdagende en ondernemende werkomgeving. We hebben een winnaarsmentaliteit en weten waar we samen naartoe willen. Samen successen boeken en vanuit verbinding optimaliseren, om zo meer en meer klantgestuurd te ondernemen, is wat we doen. Dat is ook wat we vieren zodra we stappen maken. Je krijgt de ruimte om jouw functie naar deze visie en missie te vervullen. Om vanuit je eigen kracht waarde toe te voegen en de organisatie en specifiek de taken en verantwoordelijkheden vanuit jou en het team naar een steeds hoger niveau te tillen.

Wij bieden een werkomgeving waar resultaat centraal staat. Je werkt samen en draagt dus ook samen verantwoordelijkheid voor ons operationele proces. Tussentijds houd jij jouw eigen balans in de gaten en kun je daarvoor gebruik maken van onze faciliteiten zoals CBC Vitaal (alles rondom vitaliteit en gezondheid, zoals onze eigen CBC Gym op het hoofdkantoor), de CBC Academy (om jouw kennis en kunde uit te breiden, zoals leren en kennisdelen over andere vakgebieden) en diverse events.

 

Canon Business Center Nederland biedt haar Lease Employee:

Een professionele organisatie, met een collegiale, inspirerende en informele sfeer;

Een uitdagende functie met bewegingsruimte in je rol;

Een vooruitstrevende organisatie met een winnaars mentaliteit & mensgerichte cultuur;

Werken binnen een van de top vijf spelers in de branche;

Enthousiaste collega’s, met passie voor het vak;

Een mooi en voor ontwikkeling vatbaar beloningspakket.

 

Interesse? Geïnteresseerden kunnen per email reageren via HRM@cbc-nederland.nl, middels het opsturen van een CV en een nadere toelichting waarin wordt aangegeven wat jouw motivatie is.