Welkom bij

Groningen

Over locatie Groningen

Canon Business Center Noordoost is het aanspreekpunt bij jou in de buurt als het gaat om printoplossingen of kantoorartikelen.

Canon Business Center Noordoost is eigenaar van: Canon Business Center Noord, gevestigd in Groningen en Canon Business Center Oost, gevestigd in Zwolle & Varsseveld.

Jarenlange ervaring, een brede kennis en de juiste producten hebben we in huis. Alle middelen die noodzakelijk zijn om jou een perfecte oplossing te kunnen bieden voor je kantoorautomatisering.

Ons team bestaat uit door Canon Nederland getrainde service engineers. Zij werken met de nieuwste technieken en doen er alles aan om jou altijd goede service te leveren. 

Naast de kennis die wij zelf in huis hebben, kunnen wij terug vallen op de kennis die we hebben als fabrikant. Canon ontwikkelt al haar producten zelf zodat service en continuïteit te allen tijde gewaarborgd zijn.

Natuurlijk willen wij graag met je in contact komen om samen met jou te bepalen waar je ondersteuning van Canon Business Center Noordoost bij kunt gebruiken. Neem gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op

Contact

Canon Business Center Noord
Rozenburglaan 3 
9727 DL Groningen
050-2089000
manon@canonline.nl

Bekijk gauw onze webshop

Canonline.nl

Van kantoorartikelen tot multifunctionele printers en van fotopapier tot aan de grootste plotter. Wij hebben alles waarvan jij niet eens wist dat je het nodig had. Daarbij is de beste kwaliteit en service leveren voor ons de normaalste zaak van de wereld. Kijk snel op onze super toffe webshop of neem direct contact op met een van onze medewerkers. Bel 038 – 42 15 900 of mail naar manon@canonline.nl

Canonline.nl