Welkom bij

Zwolle

Over locatie Zwolle

Canon Business Center Zwolle is het aanspreekpunt bij u in de buurt als het gaat om kantoorautomatisering en documentenbeheersing.

Canon Business Center Zwolle is direct verbonden met Canon Nederland, een combinatie van regionale kennis van de markt met de kracht van een multinational. Het regionale Canon Business Center beschikt over alle middelen die noodzakelijk zijn om je een perfecte oplossing te kunnen bieden voor je kantoorautomatisering.
Naast de kennis die wij zelf in huis hebben, kunnen wij terug vallen op de kennis die we hebben als fabrikant. Canon ontwikkelt al haar producten zelf zodat service en continuïteit te allen tijde gewaarborgd zijn.

Canon Business Center Zwolle beheert een eigen serviceorganisatie die bestaat uit door Canon Nederland getrainde service-engineers. We werken dus altijd met de nieuwste technieken en verlenen service op het hoogste niveau, of het nu om multifunctionals gaat of gecompliceerde zakelijke oplossingen.

Natuurlijk willen wij graag met je in contact komen om samen met je te bepalen waar je ondersteuning van Canon Business Center Zwolle kunt gebruiken. Neem gerust contact met ons op en maak een geheel vrijblijvende afspraak.

Neem contact met ons op

Contact

Canon Business Center Zwolle
Lingenstraat 6a
8028 PM Zwolle
038-4215900
sales@cbc-zwolle.nl

Ben je op zoek naar kantoorartikelen?

Canonline.nl

Wij bieden je kantoorartikelen, papier en facilitaire producten. Ruim 22.000 artikelen op voorraad, snel leverbaar en de beste kwaliteit. Kijk snel in onze shop voor leuke aanbiedingen en extra voordelen of neem direct contact op met onze kundige medewerkers. Zij helpen je graag verder! Bel Manon op 038 - 4215900 of stuur je aanvraag naar manon@canonline.nl.

Kantoorartikelen
Op zoek naar een grootformaat printer?

CanonXL.nl

Grootformaat printen kan veel vragen oproepen, weet je niet welke plotter je moet kopen of heb je vragen over bepaalde printtechnieken? Schroom dan niet om contact met ons te zoeken. We hebben een uitgebreid aanbod van de kleinste Canon A2 plotter tot de grootste industriële printers. Met onze kennis louter gericht op Canon grootformaat plotters zijn we hét aanspreekpunt over je Canon grootformaat vraagstukken of wensen. Neem contact op met Jan Willem Wisselink / 06 - 15 14 76 34

Canon XL
Canon papier

Canonpapier.nl

Canon print en kopieerpapier voor op het werk garandeert de best mogelijke afdrukkwaliteit voor je printer. Als fabrikant kunnen wij je het meest complete assortiment aanbieden in combinatie met de beste prijs. Canon fotopapier zorgt ervoor dat je foto’s op de best mogelijke manier eruit zien. Origineel Canon plotterpapier zorgt voor de beste beeldkwaliteit, kleurechtheid en duurzaamheid en wij hebben ze in alle soorten en maten. Bel Manon op 038 - 4215900 of stuur je aanvraag naar manon@canonline.nl.

Canon papier