Welkom bij

Zwolle

Over locatie Zwolle

Canon Business Center Zwolle is het aanspreekpunt bij u in de buurt als het gaat om kantoorautomatisering en documentenbeheersing.

Canon Business Center Zwolle is direct verbonden met Canon Nederland, een combinatie van regionale kennis van de markt met de kracht van een multinational. Het regionale Canon Business Center beschikt over alle middelen die noodzakelijk zijn om u een perfecte oplossing te kunnen bieden voor uw kantoorautomatisering.
Naast de kennis die wij zelf in huis hebben, kunnen wij terug vallen op de kennis die we hebben als fabrikant. Canon ontwikkelt al haar producten zelf zodat service en continuïteit te allen tijde gewaarborgd zijn.

Canon Business Center Zwolle beheert een eigen serviceorganisatie die bestaat uit door Canon Nederland getrainde service-engineers. Zij werken dus altijd met de nieuwste technieken en verlenen service op het hoogste niveau, of het nu om multifunctionals gaat of gecompliceerde zakelijke oplossingen.

Natuurlijk willen wij graag met u contact komen om samen met u te bepalen waar u ondersteuning van Canon Business Center Zwolle kunt gebruiken. Neem gerust contact met ons op en maak een geheel vrijblijvende afspraak.