Samen vinden we wat jij nodig hebt

Bedrijfsoplossingen

Oplossingen voor uiteenlopende uitdagingen

We leven in een dynamische, snel veranderende, digitale wereld waarin informatie en beelden de wijze waarop wij leven en werken veranderen. 

Het is fascinerend: in 2020 zal 25% van de wereldeconomie digitaal zijn (bron: Digital Economic Value Index Accenture, 2016) en zal het digitale universum ruim 5.200 GB aan informatie per inwoner van deze planeet bedragen (bron: IDC and EMC). Dat is de reden waarom je een betrouwbare partner nodig hebt, die de juiste oplossingen biedt voor uiteenlopende uitdagingen.

Neem contact op

Bedrijfsoplossingen

Praat met een expert van
Canon Business Center

Office Security

Informatiebeveiliging in de kantooromgeving

Het IoT brengt verschillende veiligheidsrisico's en uitdagingen met zich mee. Het risico dat gevoelige gegevens in verkeerde handen vallen wordt groter en daar zal de kantoorbeveiliging op aangepast moeten worden.

Lees verder
Mobiel werken

Documenten altijd beschikbaar: op kantoor en onderweg

Wil je medewerkers - op kantoor en onderweg - altijd, eenvoudig en op een beveiligde manier toegang geven tot bedrijfsdocumenten en hierdoor de productiviteit verhogen?

Lees verder
Digitaliseren van documenten

Werk efficiënter en veiliger door papieren documenten te digitaliseren

Ben je veel tijd kwijt aan het zoeken in archieven naar de juiste documentatie? Onvindbaarheid van analoge documenten leidt tot een verspilling van tijd en middelen en gaat ten koste van de productiviteit.

Lees verder
Efficiënt printen van documenten

Gemakkelijk en veilig printen & scannen op gedeelde apparatuur

Wil je op een veilige manier vanaf elke locatie op de dichtstbijzijnde printer (vertrouwelijke) documenten kunnen printen?

Lees meer
On-demand communicatie

Inspiratie, inzichten, tools en training om in te spelen op veranderende klantbehoeften

Voor grafische ondernemers in een snel veranderende markt, is het van belang de nieuwste trends en innovaties te volgen. Wat zijn op dit moment de grootste knelpunten van je organisatie en welke invloed hebben ze op je zakelijke activiteiten?

Lees verder
CAD/GIS in-house printen

Werk sneller door CAD- en GIS-tekeningen op een efficiëntere manier te printen en te delen

Werk je met meerdere partijen aan (bouw)projecten en maak je hierbij gebruik van CAD-tekeningen? Langzame en inefficiënte printprocessen hebben invloed op de samenwerking en kosten waardevolle tijd. Bovendien is het een uitdaging om op de bouwplaats over de juiste informatie te beschikken.

Lees verder
CAD/GIS-printen

Laat je bedrijf groeien met Canon's printoplossingen voor CAD/GIS-toepassingen

Wat voor soort CAD/GIS-toepassingen print je momenteel, en voor wie print je deze? En vragen je opdrachtgevers ook naar mogelijkheden voor nabewerking? Het is een uitdagende markt waarin digitalisering steeds meer zijn intrede doet.

Lees verder

Neem direct contact op.

Het Canon Business Center bij jou in de buurt kan je helpen om de juiste oplossing voor jouw organisatie te vinden.

Neem contact met mij op