Inspiratie, inzichten, tools en training om in te spelen op veranderende klantbehoeften

On-demand communicatie

Blijven aansluiten bij klantbehoeften

Voor grafische ondernemers in een snel veranderende markt, is het van belang de nieuwste trends en innovaties te volgen.

Wat zijn op dit moment de grootste knelpunten van je organisatie en welke invloed hebben ze op je zakelijke activiteiten? Door hier op in te zoomen én in te spelen, ontdek je nieuwe benaderingen en technologieën, waarmee je kunt reageren op veranderende klantbehoeften.

Canon Business Center's expertise

Na analyse van de huidige activiteiten en het delen van methodieken, biedt Canon Business Center je ideeën en in de praktijk bewezen end-to-end oplossingen (hardware, software en nabewerkingssystemen, inclusief permanente technische en zakelijke ondersteuning) voor nieuwe manieren van werken.

We stimuleren deze zakelijke transformatie met behulp van tools zoals de Business and Innovation Scan en de ontwikkeling van programma’s als Essential Business Builder Programma (EBBP). We denken graag met je mee hoe je de grootste knelpunten van je organisatie kunt oplossen.

Neem contact op

On-demand communicatie

Praat met een expert van 
Canon Business Center

Oplossing

Printers voor grafische bedrijven

Met een reeks innovatieve technologieën in een compact systeem, levert de Canon imagePRESS-serie uitstekende kwaliteit, uitmuntende end-to-end productiviteit, flexibiliteit en veelzijdige mediamogelijkheden. Deze serie biedt tevens een uitstekend rendement op uw investering, waardoor u tijd bespaart en kosten reduceert, voor hogere winstmarges.

Bekijk onze productieprinters
Oplossing

Grootformaat printers

Ons uitgebreide assortiment grootformaat printers biedt u de flexibiliteit om een printsysteem te kiezen dat het beste op uw communicatiebehoeften aansluit en binnen uw budget past. Elke printer is voorzien van de befaamde inkjettechnologie van Canon die levendige kleuren en de scherpste, meest gedetailleerde afbeeldingen mogelijk maakt, alles met hoge snelheden.

Bekijk onze grootformaat printers

Neem direct contact op

Het Canon Business Center bij jou in de buurt kan je helpen om de juiste oplossing voor jouw organisatie te vinden.

Neem contact met mij op