Laat je bedrijf groeien met Canon's printoplossingen voor CAD/GIS-toepassingen

CAD/GIS-printen

CAD/GIS-printen voor reprografische bedrijven

Wat voor soort CAD/GIS-toepassingen print je momenteel, en voor wie print je deze? En vragen je opdrachtgevers ook naar mogelijkheden voor nabewerking?

Het is een uitdagende markt waarin digitalisering steeds meer zijn intrede doet.
Reprografische bedrijven staan steeds meer onder druk om sneller hoogwaardige CAD- en GIS-prints te produceren tegen lagere kosten. Zonder de juiste technologie is het moeilijk om krappe deadlines te halen of om de consistente, nauwkeurige - al dan niet nabewerkte - prints te leveren die je opdrachtgevers verwachten.

Canon Business Center's expertise

Met de printtechnologieën van Canon, kan je - dankzij hoge printsnelheden en kortere doorlooptijden - aan de vraag van je opdrachtgevers voldoen, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. En dat van enkele stuks tot duizenden gesorteerde sets van tekeningen tegen lage kosten.

Breid je dienstenaanbod uit, verbeter je klanttevredenheid en verhoog je winstgevendheid met de oplossingen van Canon.

Neem contact op

CAD/GIS-printen

Praat met een expert van 
Canon Business Center

Oplossing

Grootformaat printers

Canon biedt een groot assortiment plotters en multifunctionals voor de technische tekenkamer. Deze grootformaat printers zijn speciaal ontwikkeld voor de CAD- en GIS-markt en passen door hun ontwerp in complexe architectuur-, engineering- en constructieworkflows. Ze zijn eenvoudig in gebruik, uiterst productief en geschikt voor de meest veeleisende omgevingen.

Bekijk onze grootformaat printers

Neem direct contact op

Het Canon Business Center bij jou in de buurt kan je helpen om de juiste oplossing voor jouw organisatie te vinden.

Neem contact met mij op