Zo werken Canon Business Centers

Wij zijn open over wat je van ons kunt verwachten.

Bij de Canon Business Centers kun je rekenen op maatwerk voor jouw bedrijf.

Zo kunnen wij je helpen meer uit jouw business te halen. We leggen graag uit wat je van ons kunt verwachten wanneer je zaken doet met een Canon Business Center. Dit zorgt voor duidelijkheid bij beide partijen.

Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Persoonlijke aandacht

Een oplossing op maat

Voor welke uitdagingen je ook staat, Canon Business Center heeft de juiste oplossingen om deze aan te pakken. Als je op zoek bent naar een manier om het beheer van fysieke en digitale documenten te verbeteren kunnen wij je helpen. Jouw accountmanager komt graag bij je langs om in een persoonlijk gesprek samen te inventariseren welke behoefte jij hebt.

Maximaliseer jouw groei en productiviteit met het Canon assortiment van toonaangevende zakelijke oplossingen. Wij bieden printers en multifunctionals voor kantoor, maar ook een compleet assortiment grootformaat printers voor adembenemende grafische toepassingen en CAD/GIS-opdrachten. Met onze productieprinters en commerciële printers, die hoge volumes kunnen printen, transformeer je je workflow. Naast alle verschillende plotters en printers kun je bij ons ook terecht voor alle toebehoren en supplies.

Installatie

Een team van ervaren service engineers en specialisten

Alle Canon Business Centers hebben een eigen serviceorganisatie. Met een team van ervaren service engineers en specialisten kunnen wij onze klanten optimale service bieden. Of het nu gaat om het installeren van nieuwe machines, het implementeren van oplossingen zoals koppelingen met ERP/CRM systemen, My Print Anywhere en scannen naar boekhoudsystemen óf het onderhoud van machines en het verhelpen van een storing. Wij staan voor je klaar.

Service

Optimale service met een eigen serviceorganisatie

De service aan je machine is bij Canon Business Centers gewaarborgd met zelf opgeleide en door Canon getrainde engineers. Bovendien worden de auto’s van onze engineers elke nacht voorzien van een nieuwe voorraad onderdelen, zodat we in staat zijn om de machine snel en vaak bij het eerste bezoek te repareren.

Maar service is niet alleen gerelateerd aan een schroevendraaier. We gaan een stap verder. Wij verstaan onder service bijvoorbeeld ook de ruime keuzevrijheid binnen een contract. Financiering, koop, per meter of all-in: het kan allemaal, met respect voor de marktomstandigheden. Als klant van Canon Business Center krijg je bovendien toegang tot jouw eigen Canon Self Service Portal. Dit is een veilige, gebruiksvriendelijke webservice portal waarmee je op één plek direct toegang hebt tot al je essentiële product- en service informatie. Daarnaast zijn onze machines uitgerust met een automatisch bestelsysteem, waardoor je zelf geen toners meer hoeft te bestellen. Tevens worden er geen verzendkosten berekend voor het versturen van de toners.

Financiering

Kopen of leasen: afhankelijk van jouw behoefte

Canon Business Center denkt graag met je mee over de optimale inzet en financiering van oplossingen op het gebied van documentbeheersing en kantoorautomatisering. Heb je bijvoorbeeld al eens nagedacht om te leasen? Door onze samenwerking met enkele gerenommeerde leasemaatschappijen kunnen wij je een op maat gemaakte oplossing aanbieden specifiek naar je wensen. De belangrijkste voordelen om te leasen:

Je leencapaciteit bij de bank blijft gelijk. Zo kun je blijven investeren in je producten en houd je tegelijkertijd financiële speelruimte om te ondernemen. Daarnaast heb je altijd de beschikking over de nieuwste bedrijfsmiddelen én beschik je over duidelijkheid: maandelijks dezelfde vaste kosten.

Neem direct contact op.

Het Canon Business Center bij jou in de buurt kan je helpen om de juiste oplossing voor jouw organisatie te vinden.

Neem contact met mij op