Werk sneller door CAD- en GIS-tekeningen op een efficiëntere manier te printen en te delen

CAD/GIS in-house printen

CAD/GIS in-house printen

Werk je met meerdere partijen aan (bouw)projecten en maak je hierbij gebruik van CAD-tekeningen?

Langzame en inefficiënte printprocessen hebben invloed op de samenwerking en kosten waardevolle tijd. Bovendien is het een uitdaging om op de bouwplaats over de juiste informatie te beschikken.

Canon Business Center's expertise

Complexe CAD-ontwerpen en GIS-kaarten kunnen het beste gepresenteerd worden met behulp van gedetailleerde prints op grootformaat. Met behulp van de juiste printtechnologie en materiaalkeuze, wordt de leesbaarheid van tekeningen verbetert en daarmee worden fouten op de bouwplaats voorkomen. Het flexibele model van Canon Business Center stelt je in staat duurzaam, productief en watervast te printen zonder kostbare investering. 

De oplossingen van Canon sluiten daarnaast naadloos aan bij nieuwe manieren van samenwerken zoals BIM. We denken graag met je mee hoe je inefficiënte printprocessen kunt transformeren naar automatisch gevouwen en gesorteerde tekeningen.

Neem contact op

CAD/GIS in-house printen

Praat met een expert van 
Canon Business Center

Oplossing

Grootformaat printers

Canon biedt een groot assortiment plotters en multifunctionals voor de technische tekenkamer. Deze grootformaat printers zijn speciaal ontwikkeld voor de CAD- en GIS-markt en passen door hun ontwerp in complexe architectuur-, engineering- en constructieworkflows. Ze zijn eenvoudig in gebruik, uiterst productief en geschikt voor de meest veeleisende omgevingen.

Bekijk onze grootformaat printers

Neem direct contact op

Het Canon Business Center bij jou in de buurt kan je helpen om de juiste oplossing voor jouw organisatie te vinden.

Neem contact met mij op