Documenten altijd beschikbaar: op kantoor en onderweg

Mobiel werken

Oplossingen voor mobiel werken binnen alle beveiligingsstandaarden

Wil je medewerkers - op kantoor en onderweg - altijd, eenvoudig en op een beveiligde manier toegang geven tot bedrijfsdocumenten en hierdoor de productiviteit verhogen?

Doordat werkmethoden flexibeler worden, groeit de behoefte bij medewerkers om vanaf elke gewenste locatie toegang te hebben tot informatie. Zonder de juiste technologie is het voor medewerkers echter moeilijk om zowel binnen als buiten kantoor efficiënt te werken. Bovendien loop je mogelijke beveiligingsrisico's omdat medewerkers op eigen mobiele apparaten gaan werken.

Canon Business Center's expertise

Mobiel werken biedt verschillende uitdagingen voor o.a. beveiliging van documenten, toegankelijkheid van documentatie, maar ook voor scannen en printen. Ben je toe aan passende maatregelen voor mobiel werken binnen alle beveiligingsstandaarden? Canon Business Center biedt verschillende oplossingen voor op kantoor en onderweg. We denken graag met je mee wat het beste is voor jouw organisatie.

Neem contact op

Mobiel werken

Praat met een expert van 
Canon Business Center

Oplossingen

Software voor kantoor

Of je nu op zoek bent naar mogelijkheden om efficiënter te werken, klanten beter van dienst te kunnen zijn, kosten te reduceren of veiliger met documenten om te gaan; wij kunnen je op diverse gebieden helpen. Onze oplossingen voor printen, digitaliseren en documentbeheer maken het leven van onze klanten veel makkelijker en hun organisaties slagvaardiger. 

Bekijk onze software-oplossingen
Oplossing

Printers voor kantoor

Canon biedt verschillende gebruiksvriendelijke, kwalitatieve printers voor kantoor waarmee je naast printen ook kunt kopiëren, scannen en faxen. De multifunctionals zijn direct aan te sluiten op het netwerk om zo het delen van documenten te vereenvoudigen vanaf de PC en mobiele apparaten.

Bekijk onze printers
Oplossing

Scanners voor kantoor

De compacte scanners uit de imageFORMULA-serie zijn snel, gebruiksvriendelijk en ideaal voor kleine kantoren en kantoren aan huis, of zelfs voor onderweg.

Bekijk onze scanners

Neem direct contact op

Het Canon Business Center bij jou in de buurt kan je helpen om de juiste oplossing voor jouw organisatie te vinden.

Neem contact met mij op