Werk efficiënter en veiliger door papieren documenten te digitaliseren

Digitaliseren van documenten

Profiteer van digitale archivering

Ben je veel tijd kwijt aan het zoeken in archieven naar de juiste documentatie?

Onvindbaarheid van analoge documenten leidt tot een verspilling van tijd en middelen en gaat ten koste van de productiviteit. Ook brengt het continu (opnieuw) printen van de documenten en archiveren extra kosten met zich mee. Bovendien kan het moeilijk zijn papieren documenten zo te archiveren dat dit voldoet aan de beveiligingsvoorschriften.

Canon Business Center's expertise

Digitale documenten zijn eenvoudiger te vinden en beter te beveiligen dan papieren documenten. Dat maakt dat digitale archivering een veiligere en betrouwbare manier is om vertrouwelijke informatie te bewaren. Alleen hoe doe je dit zonder dat het teveel op de dagelijkse werkzaamheden drukt? Canon Business Center biedt verschillende oplossingen en denkt graag met je mee wat het beste is voor jouw organisatie.

Neem contact op

Digitaliseren van documenten

Praat met een expert van 
Canon Business Center

Oplossingen

Software voor kantoor

Of je nu op zoek bent naar mogelijkheden om efficiënter te werken, klanten beter van dienst te kunnen zijn, kosten te reduceren of veiliger met documenten om te gaan; wij kunnen je op diverse gebieden helpen. Onze oplossingen voor printen, digitaliseren en documentbeheer maken het leven van onze klanten veel makkelijker en hun organisaties slagvaardiger. 

Bekijk onze software-oplossingen
Oplossing

Scanners voor kantoor

De compacte scanners uit de imageFORMULA-serie zijn snel, gebruiksvriendelijk en ideaal voor kleine kantoren en kantoren aan huis, of zelfs voor onderweg.

Bekijk onze scanners
Oplossing

Printers voor kantoor

Canon biedt verschillende gebruiksvriendelijke, kwalitatieve printers voor kantoor waarmee je naast printen ook kunt kopiëren, scannen en faxen. De multifunctionals zijn direct aan te sluiten op het netwerk om zo het delen van documenten te vereenvoudigen vanaf de PC en mobiele apparaten.

Bekijk onze printers

Neem direct contact op

Het Canon Business Center bij jou in de buurt kan je helpen om de juiste oplossing voor jouw organisatie te vinden.

Contact