Informatiebeveiliging in de kantooromgeving

Office Security

Geef informatiebeveiliging top prioriteit

Het IoT brengt verschillende veiligheidsrisico's en uitdagingen met zich mee. Het risico dat gevoelige gegevens in verkeerde handen vallen wordt groter en daar zal de kantoorbeveiliging op aangepast moeten worden.

De trend in werkplekoptimalisatie bestaat uit de groeiende behoefte aan een volledig in het netwerk geïntegreerde print- en scantechnologie. Maar wat heeft dit voor consequenties voor je beveiliging, aangezien aangesloten apparaten, zoals printers en scanners, een poort kunnen vormen naar het internet? Hoe zorg je voor een efficiënt printernetwerk zonder de risico's van datalekken?

Canon Business Center's expertise

Informatiebeveiliging zou binnen de gehele organisatie een hoge prioriteit moeten hebben. Ben je op zoek naar een passende beveiliging van zowel documenten als apparaten? Canon Business Center heeft de kennis, ervaring en beschikt over de juiste oplossingen. We denken graag met je mee wat het beste is voor jouw organisatie.

Neem contact op

Office Security

Praat met een expert van 
Canon Business Center

Oplossing

Software voor kantoor

Of je nu op zoek bent naar mogelijkheden om efficiënter te werken, klanten beter van dienst te kunnen zijn, kosten te reduceren of veiliger met documenten om te gaan; wij kunnen je op diverse gebieden helpen. Onze oplossingen voor printen, digitaliseren en documentbeheer maken het leven van onze klanten veel makkelijker en hun organisaties slagvaardiger. 

Bekijk onze software-oplossingen
Oplossing

Printers voor kantoor

Canon biedt verschillende gebruiksvriendelijke, kwalitatieve printers voor kantoor waarmee je naast printen ook kunt kopiëren, scannen en faxen. De multifunctionals zijn direct aan te sluiten op het netwerk om zo het delen van documenten te vereenvoudigen vanaf de PC en mobiele apparaten.

Bekijk onze printers
Oplossing

Scanners voor kantoor

De compacte scanners uit de imageFORMULA-serie zijn snel, gebruiksvriendelijk en ideaal voor kleine kantoren en kantoren aan huis, of zelfs voor onderweg.

Bekijk onze scanners
Oplossing

Printers voor grafische bedrijven

Met een reeks innovatieve technologieën in een compact systeem, levert de Canon imagePRESS-serie uitstekende kwaliteit, uitmuntende end-to-end productiviteit, flexibiliteit en veelzijdige mediamogelijkheden. Deze serie biedt tevens een uitstekend rendement op uw investering, waardoor u tijd bespaart en kosten reduceert, voor hogere winstmarges.

Bekijk onze productieprinters

Neem direct contact op.

Het Canon Business Center bij jou in de buurt kan je helpen om de juiste oplossing voor jouw organisatie te vinden.

Neem contact met mij op