Canon Business Center Nederland viert 24 oktober haar 15-jarig bestaan

17-10-2019 Categorie: Nieuwsartikel

Canon Business Center Nederland heeft een indrukwekkende mijlpaal bereikt. De mono branded Canon-partner bestaat al 15 jaar! In deze jaren is het bedrijf uitgegroeid tot dé regionale partner voor een totale bedrijfsoptimalisatie. Canon Business Center Nederland inspireert al jarenlang hun relaties om het beste uit zichzelf en hun organisatie te halen en hierin perfect te verbinden richting een digitale toekomst. Vanuit haar visie ‘Samen Ondernemen’ gaat Canon Business Center Nederland dit jubileum met al haar relaties vieren op donderdag 24 oktober a.s.

Het feestelijke evenement biedt een mix van inspirerende sprekers en tijd om met elkaar te verbinden. Alles is ‘ingepakt’ met heerlijk eten en fantastische muziek. Om 16.00 uur opent Willem-Jan Bosch het jubileum event. Rond de klok van 18.00 uur zal Paul Depla – de burgemeester van Breda – Willem-Jan Bosch met zijn ondernemerschap feliciteren.

Pakkende presentaties
Aansluitend presenteren zich een gevarieerd gezelschap sprekers met pakkende presentaties over uiteenlopende thema’s.

Tineke Bakker-van der Veen is Managing Director van Boeing Benelux & Nordics. Zij is verantwoordelijk voor de innovatiestrategie en deelt graag haar visie hoe je met jouw bedrijf kunt innoveren.

Hans van Breukelen – jarenlang de iconische keeper van PSV en het Nederlands elftal – staat tijdens het 15-jarig jubileum ook als spreker opgesteld. In ‘Maak je comeback’ vertelt Hans hoe hij opnieuw het beste uit zichzelf heeft leren halen toen hij zijn comeback maakte.

Alle gasten krijgen een unieke ervaring aangeboden door Charles Ruffolo. Charles heeft netwerken uitgebouwd tot een ware wetenschap en verheven tot kunst! Hij gaat zijn ideeën en kennis met alle gasten delen, om daarmee perfect te verbinden.

De Nachtwacht van Rembrandt van Rijn is één van Nederlands bekendste schilderijen. Nachtwacht360 is een eigentijds en beeldschoon eerbetoon aan het meesterwerk van Rembrandt. Deze minutieuze, fotografische reproductie zal tijdens het 15-jarig event in Breda te bewonderen zijn en door Julius Rooymans inspirerend worden gepresenteerd.

Wil jij met Canon Business Center Nederland haar 15-jarig bestaan vieren én genieten van inspirerende sprekers en een gezellig feest? Mail dan even naar: communicatie@cbc-nederland.nl. We reserveren dan een plekje voor je op onze gastenlijst.