DIT IS ONS VERHAAL

Het is nu belangrijker dan ooit om anders te ondernemen.
Dankzij technologische ontwikkelingen kun je vandaag nóg beter presteren dan gisteren. Digitale mogelijkheden om te verbinden met verre locaties waren nog nooit zo dichtbij. High-tech oplossingen die bijdragen aan jouw resultaten zijn met één druk op de knop beschikbaar.

Wij zijn Canon Business Center Nederland, jouw regionale partner die organisaties ondersteunt bij het optimaliseren van interne en externe informatieprocessen en documentstromen. Als ervaren specialist bieden wij alle tools die jou in staat stellen kleur te geven aan jouw succes. 

Complexe processen brengen wij helder in kaart om het voor jou zo gemakkelijk en transparant mogelijk te maken. Verrassende innovaties zoals vooruitstrevende printtechnieken, in combinatie met uiteenlopende materialen om op te printen, maken allerlei nieuwe toepassingen mogelijk. Wij inspireren jou om met je dagelijkse afdrukken
een onuitwisbare indruk te maken, om zelfs kopie na kopie nog origineel te zijn.
 

De mogelijkheden waarmee jij jouw dromen en ambities tot leven kunt brengen, zijn grenzeloos. Kleur daarbij niet alleen binnen de lijnen, maar vooral erbuiten. 

Wij helpen jou én jouw organisatie om elke dag opnieuw het beste naar boven te halen.
Dat geven we je niet alleen zwart op wit, maar in alle kleuren die jij je kunt voorstellen.

Bezoek onze website: www.canonbusinesscenternederland.nl

Canon Business Center Nederland 
Colour your performance 

Het beste van twee werelden

PROFITEER VAN DE UNIEKE CBC FORMULE

Canon heeft de formule ‘Canon Business Center’ geïntroduceerd om optimaal klantgestuurd te kunnen ondernemen. Deze formule combineert de kwaliteit en de kracht van het merk Canon als internationale hightech organisatie met de flexibiliteit, snelheid en persoonlijke aandacht van een regionale partner. 

Onze klanten profiteren van de ijzersterke combinatie die CBC Nederland hen hiermee biedt. Wij richten ons met name op klanten in het MKB en MKB+, waarbij wij ook grote, landelijk opererende bedrijven tot onze klantenkring mogen rekenen. Hierbij zoeken wij voortdurend de persoonlijke verbinding om samen succesvol te ondernemen. Deze werkwijze sluit perfect aan op onze regionale aanwezigheid en onze landelijke serviceorganisatie. 

VOORBEREID OP DE TOEKOMST

ZO MAKEN WIJ ORGANISATIES STERKER

Wij zijn een toegankelijke, regionaal georiënteerde partner die organisaties volop ondersteunt bij hun interne en externe informatieprocessen en documentstromen. 

Als ervaren specialist leveren wij alle benodigdheden voor het digitaliseren en automatiseren van document workflows: multifunctionals, printers, plotters, reprosystemen, software, business services, papier en supplies. 

Samen met jou optimaliseren wij jouw informatieprocessen en documentstromen, zodat deze vanaf vandaag volledig zijn voorbereid op de toekomst. Door gebruik te maken van onze ervaring, expertise en veelzijdige assortiment kun je jouw medewerkers en klanten garanderen dat de juiste informatie, in de juiste vorm, op het juiste moment beschikbaar is. 

Hierdoor kun je informatie effectief delen en efficiënt samenwerken, waardoor jouw organisatie sterker en winstgevender wordt. 

SOFTWARE DRAAGT BIJ AAN SUCCES

uniFLOW PREMIUM PARTNER

Als grootste software partner van Canon in Europa beschikt CBC Nederland over een eigen team van ervaren consultants en implementatiespecialisten. Zij dragen zorg voor het gehele project, vanaf de inventarisatie tot en met uitrol en nazorg, van een volledig geïntegreerde print & scan management oplossing.  

De meerwaarde van totaaloplossingen wordt steeds bepaald door krachtige, veelzijdige en vooral gebruiksvriendelijke software. CBC Nederland heeft rechtstreeks toegang tot zowel pre-sales als technische ondersteuning van NT-ware, de leverancier van uniFLOW. Dit is normaliter voorbehouden aan Canon, maar dankzij onze status van eerste uniFLOW Premium Partner in Nederland zijn onze klanten verzekerd van deze hoogwaardige support. 

ALLES IN EIGEN BEHEER

FLEXIBEL EN SLAGVAARDIG

Wij zijn een uiterst flexibele partner met een informele cultuur en korte interne lijnen. Dat maakt dat wij snel kunnen inspelen op verzoeken van onze klanten en prospects. Dit is heel belangrijk, want in deze uitdagende tijden is flexibiliteit belangrijker dan ooit tevoren. 

Bovendien acteren wij zeer slagvaardig omdat wij de gehele keten van onze bedrijfsvoering – van offerte tot levering en nazorg – in eigen beheer hebben, waardoor wij niet afhankelijk zijn van derden. Ons Customer Center omvat een eigen warehouse met zowel nieuwe systemen als New Value (remanufactured) systemen, een ruime voorraad aan verbruiksartikelen en een eigen logistieke dienst. Hierdoor kunnen wij altijd zeer snel de juiste apparaten en supplies leveren. 

DEZE KERNWAARDEN BEPALEN ONZE PERFORMANCE

Verbinden 
Wij verbinden niet alleen informatieprocessen en documentstromen maar ook mensen, zodat zij met hun ervaringen en expertise anderen kunnen helpen. 

Beleven
Elke aanraking met onze organisatie is een beleving. 

Anders ondernemen 
Wij innoveren op allerlei niveau’s, zolang de resultaten ervan ten goede komen aan onze klanten. Door continu te verbeteren, dragen wij bij aan het succes van anderen en onszelf. 

Voorspelbaar 
Wij vinden het belangrijk om zowel intern als extern voorspelbaar te zijn, zodat altijd duidelijk is wat je van ons mag verwachten. Voor ons is 'voorspelbaar' de overtreffende trap van 'betrouwbaar'.  


"Wij zijn een fantastisch team en daardoor kunnen wij onze doelstellingen realiseren, door elkaar te inspireren en voortdurend verbinding te zoeken – met elkaar, met onze partners en natuurlijk met onze klanten!" 

– Willem-Jan Bosch, CEO 

WIJ HELPEN JE GRAAG

Wil je een bestelling plaatsen, heb je vragen of wil je iets bespreken?

Bezoek onze website: www.canonbusinesscenternederland.nl/contact

Altijd bereikbaar

Neem contact met ons op

Dit nummer brengt je direct naar onze afdeling Customer Support: